اظهارات خطیب مسجد الاقصی درباره مقابله با اقدامات صهیونیست ها

دوشنبه 2 مرداد 1396
06:38
اظهارات خطیب مسجد الاقصی درباره مقابله با اقدامات صهیونیست ها خطیب مسجدالاقصی با بیان اینکه اعتراضات به اقدامات رژیم اشغالگر در مسجدالاقصی ادامه می‌یابد، گفت که با وجود سیستم محافظت درب ورودی وارد این مسجد مبارک نمی‌شویم.

شیخ عکرمه صبری خطیب مسجدالاقصی که در نخستین روزهای اعتراض علیه هتک حرمت مسجد الاقصی در هفته گذشته به دست صهیونیست ها مجروح شد، در گفتگو با شبکه خبری المیادین گفت که ما با وجود دوربین‌ها وارد مسجدالاقصی نمی‌شویم و اشخاصی را مسئول بررسی این موضوع کرده‌ایم.

وی افزود: ما اعتراضات خود را تا زمانی که رژیم اشغالگر صهیونیستی از ادعای خود مبنی بر تسلط بر مسجدالاقصی دست بردارد، ادامه می‌دهیم.

صبری در ادامه با بیان اینکه ما از مسیری که در پیش گرفته‌ایم عقب نشینی نخواهیم کرد، گفت: امکان ندارد که اجازه دهیم رژیم اشغالگر بر مسجدالاقصی تسلط یابد.

خطیب الاقصی تاکید کرد که ما به واکنش‌ کشورهای عربی تکیه نمی‌کنیم، آن‌ها خودشان با یکدیگر درگیر هستند.

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در پایان نشست کابینه امنیتی خود برای بررسی اوضاع شهر اشغالی قدس گفت که هیچ تغییری در حال حاضر در سیستم محافظت درب ورودی حرم قدسی صورت نخواهد گرفت.

مسجد الاقصی این روزها شاهد تجاوزگری و تعدی صهیونیست ها و اعمال محدودیت علیه فلسطینی ها در ورود به این مسجد و ادای فرائض دینی آنها است.

در همین راستا، مناطع مختلف کرانه باختری و نوار غزه و شهر اشغالی قدس روز جمعه شاهد تظاهرات یاری به مسجد الاقصی تحت عنوان جمعه خشم بود. نظامیان رژیم صهیونیستی نیز با فلسطینی ها درگیر شدند.

در این درگیری‌ها، سه فلسطینی شهید و بیش از 200 نفر دیگر بر اثر اصابت گلوله های جنگی و شلیک گسترده گازهای اشک آور برای مقابله با تظاهرات کنندگان زخمی شدند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

گردن‌کشی امارات برای واشنگتن؛ دلارزدایی در سایه جنگ علیه ایران


افزایش شمار شهدای غزه به ۷۲هزار و ۵۹۳ نفر


سردار قاآنی: ساحات مقاومت قوی تر از هر موعد دیگری کنار حزب الله قهرمان قراردارند


نعیم قاسم: دشمن به بن بست خورد/ سلاح خود را تحویل نمی دهیم/ تاکید ایران در پاکستان منجر به آتش‌بس شد


بازتاب جهانی مهندسی معکوس سلاح‌های آمریکایی در ایران


سرکنسول ایران در کراچی: دیپلماسی برای توقف جنگ و بازدارندگی در برابر تجاوزگری است


تاکر کارلسون: ترامپ به برده نئومحافظه‌کارها تبدیل شده است


آتش‌بس باید به توقف کشتار و تخریب در لبنان منجر شود


شلیک موشک از لبنان، مراسم «مرون» در اسرائیل را لغو کرد


آکسیوس: ایران طرح جدیدی ارائه کرده است