تحلیل شبکه آمریکایی درباره آینده "تاریک" قطر

سه شنبه 3 مرداد 1396
06:04
تحلیل شبکه آمریکایی درباره آینده شبکه "فاکس نیوز" آمریکا در گزارشی تحلیلی با تاکید بر این که ادامه محاصره‌ قطر از سوی کشورهای عرب حوزه خلیج فارس باعث ایجاد بحران‌های بزرگ برای قطر خواهد شد، تاثیرناپذیر جلوه دادن قطر از این بحران ها را نادرست توصیف کرد.

العالم - آسیا

براساس این گزارش با وجودی که قطر وانمود می کند که ثبات و انسجام خود را حفظ کرده است، اما در پشت آن، فاجعه اقتصادی پنهان شده است که ممکن است این کشور عرب حوزه خلیج فارس را درگیر کند، زیرا اقتصاد قطر به طور جدی با اقتصاد کشورهایی که دوحه را تحریم کرده‌اند، گره خورده است.

این گزارش فاش می کند که قطر مبالغ هنگفتی را برای تامین غذای مردم خود هزینه می‌کند به ویژه این که این مواد غذایی را از طریق هوایی وارد می‌کند و تمامی مسیرهای زمینی و دریایی‌ توسط کشورهای تحریم کننده قطر، بسته شده است.

در این گزارش تاکید شده است که دولت قطر مدعی ثبات اوضاع اقتصادی این کشور است زیرا قطر اموال بسیاری داشته که این امکان را به این کشور داده است تا ثبات مطلوب را برای اقتصاد خود حاصل کند این درحالی است که  همگان می‌دانند این موضع محکم قطر چندان دوام نخواهد داشت و دولت قطر نمی تواند برای طولانی مدت این همه اموال را برای وارد کردن مواد غذایی مورد نیاز مردم این کشور، هزینه کند.

گزارش فاکس نیوز پیش‌بینی کرده است که قطر در آینده با بحران بزرگ نقدینگی مواجه شود که این امر پیامدهای بسیاری را بر همگان به دنبال خواهد داشت. به عنوان مثال، کارفرماها در قطر حقوق کارگران خارجی را پرداخت نخواهند کرد، عرصه اشتغال و کارگران با بحران مواجه خواهند شد، تعداد کارگران کاهش می یابد وکارگران کنونی نیز از این کشور فرار خواهند کرد زیرا در آینده نمی‌توانند حقوق‌خود را دریافت کنند.

این گزارش در پایان  خاطر نشان کرده است که ممکن است در بخش ساخت و ساز و خدمات روزانه، حمایت از کودکان و مساله جام جهانی سال 2020 نیز بحران هایی بوجود آید.

213

0% ...

آخرین اخبار

احراز شهادت یکی از قهرمانان سوخو ۲۴ ارتش


حمله به پایگاه آمریکا در اردن با موشک بالستیک


سه نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و متوقف شدند


حملات هدفمند آمریکا و عربستان به خاک و مقاومت عراق


بلومبرگ: تهدیدات دریای سرخ مسیر نفتکش‌ها را تغییر داد


سازمان ملل: بازسازی غزه بدون راه‌حل سیاسی پایدار نیست


وقوع انفجار در جنوب دریای سرخ


ارتش تروریستی آمریکا ادعا کرد؛ ایران چند موشک بالستیک به نیروهایش در خاک اردن شلیک کرده است+فیلم


گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا


سفیر ایران: اقدامات غیرقانونی مستمر آمریکا و اسرائیل تهدید جدی برای صلح و امنیت جهان است