نصب دوربین به جای گیت های الکترونیک در ورودی مسجد الاقصی

سه شنبه 3 مرداد 1396
05:45
نصب دوربین به جای گیت های الکترونیک در ورودی مسجد الاقصی

کابینه رژیم صهیونیستی تصمیم گرفته تا اقدامات دیگری از جمله نصب دوربین های نظارتی را جایگزین گیت های الکترونیکی کند.

العالم – فلسطین اشغالی

نیروهای اشغالگر صهیونیست برداشتن گیت های الکترونیکی ورودی به مسجد الاقصی را آغاز کرده اند و به جای آن، در مقابل مناطق باب المغاربه و باب المجلس (دو دروازه ورودی مسجد الاقصی) در شهر اشغالی قدس اقدام به نصب دوربین های نظارتی کردند.

در همین حال فلسطینی ها در شهرک قدیمی قدس و در اعتراض به نصب دوربین ها در مسجد الاقصی به مقابله با اشغالگران صهیونیست پرداختند. ساکنان شهر قدس از بیم آنکه مبادا نیروهای اشغالگر صهیونیستی نصب دوربین های هوشمند را به عنوان اقدامی نهایی در پیش گیرند، فراخوان حضور در مقابل باب الاسباط را منتشر کردند.

منابع فلسطینی اعلام کردند، درگیری هایی بین فلسطینیان و نیروهای اشغالگر صهیونیستی در منطقه باب الاسباط شهر اشغالی قدس اتفاق افتاده است.

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی دولت: مشکلی در تأمین ورق‌های فولادی وجود ندارد


ولایتی: سیاست بین‌الملل لوکیشن فیلم «جک اسپارو» نیست


حماس: در صورت پایبندی اسرائیل به تعهدات، آماده شرکت در مذاکرات مرحله دوم آتش‌بس هستیم


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و آلمان


سقوط کم‌سابقه تولید نفت چهار کشور کلیدی خلیج فارس


تالاب حله بوشهر پس از 20 سال دوباره کامل آبگیری شد


کاهش ذخایر تسلیحاتی آمریکا/ پنتاگون خطاب به اروپا: با تاخیر طولانی سلاح تحویل می دهیم


نیویورک تایمز: اسرائیل ۲۰ روستا در لبنان را با خاک یکسان کرد 


همتی: تمهیدات لازم برای تامین کالاهای اساسی اندیشیده شده است


سازمان اطلاعات سپاه: فضای تصمیم گیری برای آمریکا محدود شده است