روسیه ۶ موشک کروز به داعش در سوریه شلیک کرد

سه شنبه 3 مرداد 1396
10:26
روسیه ۶ موشک کروز به داعش در سوریه شلیک کرد رئیس اداره کل عملیات ستاد کل ارتش روسیه از شلیک 6 فروند موشک کروز از رزمناو و زیردریایی مستقر در نزدیکی سوریه، به اهدافی از داعش در این کشور خبر داد.


 

العالم - سوریه

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، "سرگئی  رودسکوی"، رئیس اداره کل عملیات ستاد کل ارتش روسیه از شلیک 6 فروند موشک کروز از رزمناو و زیردریایی مستقر در نزدیکی سوریه، به اهدافی از داعش در استان حما خبر داد.

رودسکوی افزود: تنها طی دو ماه اخیر حدود ۲۰ هزار کیلومتر مربع از  وجود تروریستها پاکسازی شده است. 
به گفته رودسکوی در این اهداف هواپیماهای نیروی هوافضای روسیه ۲۰۱۰ پرواز جنگی انجام داده اند. رودسکوی همچنین از اجرای بیش از 5850 حمله هوایی به نقاط کنترل، انبارهای اسلحه و مهمات، پایگاه های اولیه و اردوگاه های آماده سازی گروهک تروریستی داعش در خاک سوریه خبرداد.

 در همین حال، وزارت دفاع روسیه به اعلام این خبر، در بیانیه ای اعلام کرد: این شلیک‌ها توسط رزمناو "ادمیرال گریگروویچ" و زیردریایی "کراسنودار" که در شرق دریای مدیترانه مستقر هستند، انجام شده و درپی آن مرکز فرماندهی و انبار مهمات داعش منهدم شد.

 بر اساس بیانیه این وزارتخانه، پس از پرتاب موشک‌های کروز، جنگنده‌های نیروی هوافضای روسیه اهداف و تروریست‌های باقی مانده از داعش  استان حما را نابود کردند.

221

 

0% ...

آخرین اخبار

تهدید قانونی دموکرات‌ها به شکایت از ترامپ


تیم ملی واترپلو ایران قهرمان بازی‌های آسیایی ساحلی شد


معاون سابق موساد: تمام برآوردهای ما اشتباه بود ایرانی‌ها هرگز تسلیم نمی‌شوند


دبیرکل اتحادیه عرب: صهیونیست‌ها ریشه اصلی بی‌ثباتی در منطقه هستند


نامه ایروانی به سازمان ملل درباره توقیف کشتی های ایران توسط آمریکا


اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران


ادامه نقض‌ آتش‌بس در لبنان و پاسخ کوبنده حزب‌الله به اشغالگران


محسنی اژه‌ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است


سپاه: چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند


دولت اختیار اعلام گروه‌های تروریستی را به شعام سپرد