لاریجانی در جمع خبرنگاران:

اگر آمریکا فکر می‌کند نظارت‌های آژانس انرژی اتمی مناسب نیست، آن را کاهش می‌دهیم‌

سه شنبه 3 مرداد 1396
11:40
اگر آمریکا فکر می‌کند نظارت‌های آژانس انرژی اتمی مناسب نیست، آن را کاهش می‌دهیم‌ رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برجام‌ستیزی به نفع آمریکا نیست گفت: متناسب با تحریم‌های آمریکا در مجلس طرح داریم.

العالم _ ایران

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز (سه‌شنبه 3 مرداد) در حاشیه همایش هیئت‌امنای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور که در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار شد، با حضور در جمع خبرنگاران، گفت: اگر آمریکایی‌ها فکر می‌کنند نظارت‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مناسب نیست، ما آن را کاهش می‌دهیم‌.

وی ادامه داد: در مجلس طرحی برای مقابله با اقدامات آمریکا طراحی شده و همچنین در هیئت نظارت بر اجرای برجام اقدامات لازم در حال انجام است.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آمریکایی‌ها در گذشته و حال بدعهدی‌هایی داشته‌اند، افزود:  آمریکایی‌ها تصور می‌کنند برجام‌ستیزی به نفع‌شان است، در حالی که بیشترین ضرر را خودشان خواهند دید.

لاریجانی اضافه کرد: متناسب با تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران، طرحی در مجلس در حال بررسی است و خیلی زود می‌توانیم شرایط را تغییر دهیم.

0% ...

آخرین اخبار

جلالی: حمله اوکراین به کشتی "آنا" جنایتکارانه بود؛ حق پاسخ ایران محفوظ است


تنش در بازار جهانی نفت همزمان با افزایش تنش در خاورمیانه


اروپا یخ می‌زند!.. هشدار کاهش سطح ذخایر گاز و دیزل به پایین‌ترین سطح خود در آستانه زمستان


هشدار به دشمنان: عمق جبهه شما زیر نظر است، پاسخ به تجاوز کوبنده‌تر خواهد بود


جهش چشمگیر مجوزهای صادرات سلاح آلمان به رژیم صهیونیستی


ابقای بیشتر رهبران حماس در سمت‌های پیشین


حمله اوکراین به شناور ایرانی ناقض تعهدات دولت‌ها در حفاظت از جان اشخاص است


منابع اردنی از حمله پهپادی خبر دادند


فرمانده نیروی زمینی ارتش: تا آخرین قطره خون ایستادگی خواهیم کرد


ارتش: به هرگونه تجاوز دشمن پاسخ شدید و کوبنده می‌دهیم