تمرینات نیروهای ویژه هوابرد سپاه پاسداران در چین + تصاویر

سه شنبه 3 مرداد 1396
13:52
تمرینات نیروهای ویژه هوابرد سپاه پاسداران در چین + تصاویر تمرینات نیروهای ویژه هوابرد سپاه پاسداران در چین آغاز شده است. قرار است که این نیروهای در رشته هوابرد (Airborne platoon) در مسابقات نظامی ۲۰۱۷، شرکت کنند.

العالم _ ایران

نیروهای تیپ نیرو مخصوص 33 المهدی(عج) - جهرم از نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که در رقابت‌های داخلی موفق شده بودند، رتبه نخست را در میان سایر تیم‌های هوابرد شرکت کننده از ارتش و سپاه کسب کنند، در روزهای اخیر به کشور چین اعزام شده و هم‌اکنون در این کشور مشغول آماده‌سازی خود برای حضور قدرتمندانه در مسابقات نظامی (ARMY GAMES 2017) هستند.

طبق برنامه، کشور میزبان 6 رشته از مجموعه رشته‌های مسابقات نظامی 2017 خواهد بود که این رشته‌ها شامل موارد ذیل است.
 

1- خودروهای رزمی پیاده نظام (Suvorov Attack)

2- بخش هوایی (Aviadarts)

3- ش.م.ر (Safe Environment)

4- پدافند (Clear Sky)

5- هوابرد (Airborne platoon)

6- تعمیرات و پشتیبانی توپخانه (Gunsmith Master)

جمهوری اسلامی ایران از مجموع 6 رشته‌ای که میزبانی آن برعهده کشور چین است، در تمام رشته‌ها به جز بخش هوایی (Aviadarts) شرکت دارد و تیم‌های منتخب نیروهای مسلح برای حضور در این مسابقات، مشخص شده‌اند.

در رشته هوابرد، شهر گوانگجو میزبان مسابقات بوده و از ایران نیز تیپ نیرو مخصوص 33 المهدی(عج) از نیروی زمینی سپاه پاسداران به نمایندگی از نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و در قالب تیم ایران، برای حضور در این رشته، راهی مسابقات شده‌اند.

فرآیند انتخاب این تیم نیز بنابر اعلام سردار حسینی فرمانده تیپ نیرو مخصوص 33 المهدی(عج) اینگونه بوده که، ابتدا یک دوره مسابقه میان 150 نفر از ورزشکاران منتخب سپاه پاسداران برگزار شده و 35 نفر به عنوان تیم سپاه پاسداران انتخاب شده‌اند. سپس، دیدار نهایی برای مشخص شدن تیم اعزامی ایران به مسابقات جهانی میان نیروهای تیم تیپ 55 هوابرد شیراز به عنوان تیم منتخب ارتش جمهوری اسلامی ایران و تیم تیپ نیرو مخصوص 33 المهدی(عج) جهرم به عنوان تیم منتخب سپاه پاسداران برگزار و نهایتا در پایان 6 مرحله رقابت میان این 2 تیم، تیم تیپ نیرو مخصوص 33 المهدی(عج) توانسته که جواز حضور در مسابقات نظامی 2017 را که به میزبانی چین برگزار می‌شود را کسب کند.

در حال حاضر، تیم ایران تجهیزات خود را دریافت کرده و مشغول آماده سازی و انجام تمرینات دوره‌ای است. تاکنون تمرینات تیراندازی با سلاح، شلیک با تیربار، شلیک با آر پی جی (RPG) تمرین چتربازی با چترهای D-9 چینی و سقوط آزاد و پرش از بالگردهای چینی Z8KA برگزار شده است.

در ذیل، تصاویری از تمرینات نیروهای تیپ نیرو مخصوص 33 المهدی(عج) در کشور چین را مشاهده کنید:

0% ...

آخرین اخبار

هشدار سفارت ایران در اتریش درباره عواقب شدید هرگونه اقدام تحریک‌آمیز


دیدار مهدیه اسفندیاری با وزیر امور خارجه


پاکستان یورش صهیونیست‌ها به مسجد الاقصی را محکوم کرد


عفو بین الملل: ادامه تجارت اروپا با "اسرائیل" شرم آور است


بقائی: تصمیم قطعی برای شرکت یا عدم شرکت در مذاکرات پاکستان هنوز گرفته نشده است


پزشکیان: باید به جای رقابت‌های مخرب، رقابت در خدمت‌رسانی شکل بگیرد


الحوثی: در برابر هرگونه تجاوز به ایران، بی‌طرف نخواهیم بود


کارشناس نظامی روسیه: تعرض به ناو ایرانی مغایر با حقوق بین‌الملل بود/ پیام پهپادهای صورتی


رئیس جمهور نیکاراگوئه: ترامپ عقل سالمی ندارد


اذعان نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی به شکست راهبرد این رژیم در جنگ اخیر