ترامپ، نقاشی بچگانۀ خود را به حراج گذاشت! + عکس

سه شنبه 3 مرداد 1396
14:46
ترامپ، نقاشی بچگانۀ خود را به حراج گذاشت! + عکس رئیس جمهور آمریکا، نقاشیِ بچگانۀ خود را در نمایشگاهی در نیویورک، به حراج گذاشت.

العالم آمریکا

به نوشتۀ وبگاه نشریۀ میرور، «دونالد ترامپ»، یک امپراطوری چند میلیارد دلاری از آسمان‌خراش‌ها، هتل ها و زمین‌های گلف در سراسر جهان دارد و در یک دهه گذشته به یکی از چهره‌های تلویزیونی معروف تبدیل شد؛ اما با همۀ این ها، تاکنون جایزه‌ای برای نقاشی دریافت نکرده است.

 

به همین سبب، ترامپ، یک نقاشی کشید و آن را به قیمت پایۀ 9 هزار دلار، در نمایشگاه «نیت دی ساندرز» در نیویورک برای فروش عرضه کرد.

 

این نقاشی که روی یک برگه 9 در 11.5 اینچی و با خودکار کشیده شده است، آسمان خرا‌ش‌های شهر نیویورک را در کنار یک رودخانه-که به نظر می رسد رودخانه ایست یا رود هادسون باشد- نشان می‌دهد. اما در میان این آسمان‌خراش‌ها، برج ترامپ با آن سقف خاص و دندانه‌دار و ورودی منحصر به فردش که شبیه به یک سبیل است به راحتی قابل تشخیص است.

 

پیشتر افراد معروفی از جمله جان مک کین، سناتور ایالت آریزونا، چارلز ترون، هنرپیشه برجسته آفریقای-آمریکایی و بنیسیو دل تورو، تهیه‌کننده و بازیگر اهل پورتوریکو هم نقاشی‌هایی از خود در این نمایشگاه به فروش گذاشته‌اند، که هزینه آن را صرف امور خیریه از جمله سوادآموزی کنند.

 

این نمایشگاه، تنها ویژگی نقاشی ترامپ را امضای آن، با ماژیک طلایی عنوان کرد. 

0% ...

آخرین اخبار

تیم کشتی فرنگی نوجوانان بروی سکوی سوم جهان ایستاد


موج عظیم اربعین در مرز مهران؛ عبور بیش از یک میلیون زائر


استقبال از نتانیاهو در واشنگتن با شعار «جنایتکار جنگی»


از ایده تا تأثیر جهانی؛ روایت سازنده انیمیشن‌های لگویی از جنگ رسانه‌ای علیه ایران


مجلس اعلای اسلامی عراق: هدف از تجاوز به کشور ما، ایجاد بی ثباتی است


سید عمار حکیم: حمله آمریکا و عربستان به مقرهای الحشد الشعبی را محکوم می‌کنم


گفت‌وگوی العالم با یکی از فعالان تولید محتوای هوش مصنوعی و انیمیشن‌های رسانه‌ای


تغییر محاسبات جنگ؛ آیا هزینه جنگ، ترامپ را مجبور به عقب‌نشینی کرده است؟


طرح اعمال عوارض بر کشتی‌های تجاری در دریای سرخ روی میز انصارالله


دست‌داشتن امارات و آمریکا در حمایت از شبه‌نظامیان پشتیبانی سریع در سودان