چاینا مورنینگ پست :

چین موشک بالستیک با قابلیت حمله به آمریکا و اروپا رونمایی کرد

سه شنبه 3 مرداد 1396
19:47
چین موشک بالستیک با قابلیت حمله به آمریکا و اروپا رونمایی کرد ارتش چین از موشک بین قاره‌ای جدید با قابلیت‌های پیشرفته که یازده هزار کیلومتر برد دارد رونمایی کرده است.

العالم - آسیا

چین برای نخستین بار یک نمونه موشک بالستیک بین قاره ای «Dongfeng-31AG» که توانایی حمله به آمریکا و اروپا را دارد و پرتابگرش نیز قابلیت‌های بیشتری را دارند در موزه‌ای نظامی به نمایش گذاشته است.

به نوشته «چاینا مورنینگ پست» ارتش چین در حالی‌که برای برگزاری جشن نود سالگی تاسیس ارتش خود در اواخر امسال آماده می‌شود، برای نخستین بار یک نمونه موشک بالستیک پیشرفته بین قاره‌ای را به نمایش گذاشته است.

بر این اساس، دانگ فنگ 31 نسخه به روز شده موشک «DF-31A» برای اولین بار در نمایشگاه  موزه نظامی هفته گذشته در پکن به نمایش گذاشته شد.

کارشناسان نظامی گفته‌اند با توجه به طراحی وسیله نقلیه جدید برای این موشک انتظار می‌رود سامانه موشکی جدید بردی برابر با  11000 کیلومتر را همچون موشک DF-31A داشته باشد. این میزان برد برای رسیدن به اکثر نقاط قاره آمریکا و پایتخت‌های اروپایی کافی است.

این رسانه در خاتمه نوشت که موشک DF-31AG سوار بر خودروی مجهزی است که می‌تواند در انواع جاده‌ها تردد کند./فارس

0% ...

آخرین اخبار

اسپانیا خواستار توقف جنگ در غرب آسیاو تعلیق توافق با "اسرائیل" شد


رئیس جمهور برزیل جنگ آمریکا علیه ایران را محکوم کرد


قرارگاه خاتم‌الانبیا: تجاوز آمریکا به کشتی تجاری ایرانی؛ بی پاسخ نمی ماند


فعلا برنامه‌ای برای شرکت در دور بعدی مذاکرات وجود ندارد


ایران برای احتمال آغاز مجدد جنگ آماده است


رایزنی شهباز شریف با پزشکیان در باره اوضاع منطقه


زخمی شدن 37 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


واکنش حزب‌الله به اتهام‌زنی حکومت جولانی


ادامه ناامنی در آمریکا؛ کشته شدن 8 نفر در تیراندازی


تجاوز جدید نظامیان صهیونیست به منطقه قنیطره در جنوب سوریه