داعش 10 نفر از عناصر خود را زنده زنده سوزاند

سه شنبه 3 مرداد 1396
23:17
داعش 10 نفر از عناصر خود را زنده زنده سوزاند گروه تروریستی داعش چند تن از عناصر خود را در شهر تلعفر عراق، به اتهام فرار از میدان نبرد، زنده زنده آتش زد.

العالم - عراق

زنده زنده در آتش سوختن، مجازات گروه تروریستی داعش برای آن دسته از عناصری است که از جنگیدن با نیروهای عراقی فرار می‌کنند.

وبگاه خبری «آرانیوز» نوشت، داعش روز سه شنبه (امروز) 10 تن از عناصر خود را در شهر «تلّعفر»، واقع در شمال غرب عراق زنده به آتش کشیده است.

محمد الجبوری، از فرماندهان عملیات مشترک ارتش عراق با تأیید این خبر گفت که 4 تن از این 10 نفر، تابعیت سوری و یک نفر دیگر تابعیت عربستانی دارد.

به گفته وی، گروه تروریستی داعش این 10 تروریست را به اتهام خیانت و فرار، در برابر چشمان ده‌ها نفر از عناصر خود و غیر نظامیان شهرستان تلعفر آتش زده است.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از آخرین جزییات تجاوزگری رژبم اسراییلی به ضاحیه بیروت/ ۱۳ شهروند شهید و زخمی شدند + فیلم


نتانیاهو به ادامه تخریب روستاهای جنوب لبنان تهدید کرد


نظامیان صهیونیست با یورش به خاک سوریه ۵ جوان سوری را ربودند


اعتراف ترامپ به قدرت ایران؛ مذاکرات بدون عقب‌نشینی تهران ادامه دارد


میناب؛ جایی که خنده قبل از به صدا درآمدن زنگ‌ مدرسه مرد+ فیلم


فعالان تونسی‌ در محکومیت نسل‌کشی و نقض آتش‌بس در غزه تجمع کردند


ژنرال صهیونیست: اسرائیل در دوراهی موجودیتی قرار دارد


ذخایر نفت آمریکا به پایین‌ترین سطح 22 سال اخیر رسید


فراخوان سخنگوی قسام برای گسترش عملیات‌های ضد صهیونیستی در کرانه باختری


دریادار سیاری: تولید محتوای هوشمندانه، مهمات راهبردی در جنگ نرم است