قاسمی: آمریکا بر اساس برجام تعهداتی دارد که باید انجام دهد

چهارشنبه 4 مرداد 1396
14:05
قاسمی: آمریکا بر اساس برجام تعهداتی دارد که باید انجام دهد سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان تأکید کرد: آمریکا بر اساس برجام تعهداتی دارد که باید انجام دهد و مصوبات و مقررات داخلی کشورها نمی تواند مستمسکی برای فرار از اصل مسئولیت بین المللی دولتها قرار گیرد.

العالم - ایران

"بهرام قاسمی" روز چهارشنبه در واکنش به تصویب لایحه تحریم های مجلس نمایندگان آمریکا علیه کشورمان، ضمن محکومیت این اقدام غیر قانونی و توهین آمیز اظهار داشت: مجلس نمایندگان آمریکا با تصویب این تحریم های غیر هسته ای  و در صورت نهایی و اجرایی شدن آن ، اجرای موفقیت آمیز برجام که یک توافق چند جانبه و بین المللی را که حاصل تلاش چندین ساله بوده، نادیده انگاشته و آن را به خطر می اندازد.
قاسمی با اشاره به سابقه دیرینه اقدامات ضد ایرانی کنگره آمریکا علیه ملت ایران خاطر نشان کرد: آمریکا بر اساس برجام تعهداتی دارد که باید انجام دهد و مصوبات و مقررات داخلی کشورها نمی تواند مستمسکی برای فرار از اصل مسئولیت بین المللی دولتها قرار گیرد. لذا همانگونه که جمهوری اسلامی ایران تا کنون و بنا به تائید آژانس بین المللی انرژی اتمی و اذعان کشورهای عضو ۱+۵ نسبت به تعهدات خود کاملا پایبند بوده و آنها را به انجام رسانده ، انتظار دارد تا سایر طرفهای برجام و از جمله دولت آمریکا نیز به تعهدات خود پایبند بوده و عمل نمایند. 
بهرام قاسمی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران متن این لایحه و مفاد آن را در صورت نهایی شدن با دقت در دست بررسی داشته و بر این اعتقاد است که مفاد این لایحه با روح و مفاد برجام منطبق نمی باشد. از این رو همانگونه که قبلا اعلام شده است جمهوری اسلامی ایران در راستای تامین منافع ملی، اقدام متقابل و متناسب را به انجام خواهد رساند.
سخنگوی دستگاه دیپلماسی با تاکید بر اینکه وزارت امور خارجه مفاد این لایحه در مورد نیروهای نظامی و توانمندیهای موشکی ایران را کاملا غیر قانونی، ناموجه و بی اساس می داند، اظهار داشت: سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران در قبال منطقه مبارزه با تروریسم، حسن همجواری و حفظ امنیت جمعی بوده؛ ضمن آنکه برنامه موشکی ایران نیز منطبق با قطعنامه ۲۲۳۱ است و هیچ امری نمی تواند جمهوری اسلامی ایران را از پیگیری و اجرای سیاست اصولی افزایش توانمندی دفاعی خود منع نماید. 
قاسمی در پایان افزود: نمایندگان کنگره آمریکا در حالی ایران را متهم به بی ثبات سازی منطقه می نمایند که دولت این کشور با تجاوز به عراق، در ایجاد گروههای تروریستی مانند داعش نقش اصلی را بر عهده داشته و افزایش بی ثباتی در این منطقه و افراط گرایی کنونی نتیجه سیاست های نسنجیده و غیر مسئولانه این کشور و متحدین منطقه ای آن می باشد.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

حضور هیئت دیپلماتیک عمانی در تهران


تشدید تنش‌ها در کرانهٔ باختری و ناکامی آمریکا در برابر ایران


گزارش میدانی العالم از انسجام جبهه داخلی ایران


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان


تشییع دانش اموزان مینابی صحنه ای غم انگیز و تکان دهنده  


به ازای شهادت هر ایرانی، به درک واصل شدن یک آمریکایی


بیانیه حزب‌الله درباره کشتار جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در روستای «تل» در جنوب نابلس


ذخایر موشکی و پهپادی ایران چندین برابر میزان مورد نیاز برای مقابله با آمریکاست+فیلم


دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بلاروس در حاشیه نشست وزیران امور خارجه سازمان همکاری شانگهای


دریادار بمانی: نداجا با قدرت راه شهدا را ادامه می‌دهد