اگر رهبرمان را تهدید کنید؛

"به قلب آمریکا حمله اتمی می‌کنیم"

چهارشنبه 4 مرداد 1396
19:12
کره شمالی در پاسخ به اظهارات یک مقام آمریکایی تهدید کرد، اگر رهبر کره شمالی تهدید شود دست به یک حمله اتمی بی رحمانه به قلب آمریکا خواهد زد.

العالم – آسیا

به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان از سئول، کره شمالی این تهدید را در واکنش به اظهارات اخیر مایک پمپئو رئیس سازمان سیا اعلام کرد که از تغییر رژیم در کره شمالی صحبت کرده بود.

مایک پمپئو پیشتر گفته بود که دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا باید راهی برای جدا کردن کیم جونگ اون رهبر کره شمالی از تسلیحات اتمی اش پیدا کند.

رئیس سیا گفت، من مطمئن هستم مردم کره شمالی انسان هایی دوست داشتنی هستند و می خواهند شاهد برکناری کیم جونگ اون باشند.

اگرچه پمپئو اعلام نکرد که دولت واشنگتن در حال بررسی چنین اقدامی است، اما خبرگزاری رسمی کره شمالی تاکید کرد که پمپئو با این اظهارات پایش را از حدش فراتر گذاشته است.

خبرگزاری رسمی کره شمالی افزود: در حال حاضر کاملا مشخص شده که هدف اصلی دولت ترامپ تغییر رژیم در کره شمالی است.

بر اساس گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، یکی از سخنگویان وزارت امور خارجه کره شمالی گفت، پیونگ یانگ به صورت قانونی تصریح می کند که اگر رهبر این کشور تهدید شود، باید به صورت پیشگیرانه کشورها و اشخاصی را که به صورت مستقیم یا غیر مستقیم در آن شرکت دارند با انواع حملات از جمله حمله اتمی آنها را نابود کنند.

این مقام کره شمالی افزود، اگر آمریکا جرات کند کوچکترین نشانه ای از تلاش برای برکناری رهبر کشورمان نشان دهد، ما با تسلیحات اتمی قدرتمندمان دست به یک حمله بی‌رحمانه به قلب آمریکا خواهیم زد که شدیدترین حمله این دوران محسوب خواهد شد.

مقامات آمریکایی بر این باور هستند که کره شمالی ظرف یک سال آینده قادر خواهد بود تا به دیگر قاره های جهان حمله اتمی انجام دهد.

0% ...

آخرین اخبار

بحران ناشی از کاهش بی‌سابقه سطح رودخانه‌ها در اروپا/ بروکسل نشست اضطراری تشکیل می‌دهد


بالاگرفتن اختلاف واشنگتن و تل‌آویو در پرونده غزه/ اسرائیل با شورای صلح همکاری نخواهد کرد


روبیو: تقابل آمریکا و چین برای جهان پیامد دارد


کارشناس نظامی: آمریکا در خلیج فارس به بن بست استراتژیک رسیده است/ فروپاشی توهمات آمریکا و رژیم صهیونیستی درباره توانمندی نظامی ایران


نماینده پارلمان اسپانیا: بحران مهاجرت در خدمت منافع آمریکا و اسرائیل قرار گرفته است


سخنگوی ارتش: سرنوشت ۳ خلبان ما هنوز مشخص نیست


بهتر است قبل از پُر شدن دست ایران، جنگ را ترک کنیم


ادامه جنگ علیه ایران قیمت بالای سوخت را ماندگار می‌کند


روایت قالیباف از اعلام خبر شهادت رهبر انقلاب اسلامی


ویدیوگرافیک/ ۱۰۰ روز نبرد طوفان الاقصی به روایت آمار و ارقام


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"