حریری: حزب‌الله مشکلی منطقه‌‌ای است!

پنج‌شنبه 5 مرداد 1396
03:14
حریری: حزب‌الله مشکلی منطقه‌‌ای است! نخست وزیر لبنان مدعی شد که جنبش حزب‌الله لبنان تنها مشکل این کشور نبوده، بلکه مشکلی برای کل خاورمیانه است!

العالم - لبنان

به نوشته الیوم السابع، سعد حریری که به آمریکا سفر کرده، در اظهاراتی عجیب مدعی شد که جنبش حزب‌الله لبنان نه تنها مشکل لبنان بلکه مشکل منطقه است.

حریری در نشستی به میزبانی «اندیشکده کارنگی» آمریکا ادعا کرد که دولتش مخالف حزب‌الله است و حزب‌الله مشکلی منطقه‌ای است و باید این مشکل را از طریق جامعه جهانی حل کرد، نه فقط به دست لبنان.

وی اظهار داشت: ما با حزب‌الله مخالف هستیم ولی دولت من برای حفظ ثبات و امنیت لبنان خود را بی‌طرف نگه داشته است.

نخست وزیر لبنان در مورد تحریم‌های آمریکا احتمالی نیز گفت که از این تحریم‌ها نگران است؛ چرا که پیامدهای ناگواری بر اقتصاد و بخش بانکی لبنان خواهد گذاشت.

خزانه داری آمریکا پیشتر به بهانه اقدامات حزب‌الله، تحریم‌هایی علیه این حزب اعمال کرده بود.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

مردم ایران خیالشان بابت دفاع از مرزهای ایران راحت باشد


قالیباف: ترامپ در یک ساعت هفت ادعای کذب مطرح کرد


خطیب‌زاده خواستار واکنش قاطع سازمان ملل نسبت به اقدام تجاوزکارانه علیه کشورمان شد


بقایی: باز و بسته شدن تنگه هرمز را میدان مشخص می‌کند نه فضای مجازی


رئیس کمیسیون امنیت ملی: از نظام جدید دریایی تنگه هرمز تمکین کنید


دریادار ایرانی: در طول جنگ اجازه ندادیم ناوگان آمریکایی وارد دریای عمان شود


اعلام نظم جدید حاکم بر تنگه هرمز از سوی نیروی دریایی سپاه


ترکیه برای تضمین صلح پایدار در ایران تلاش خواهد کرد


رئیس جمهوری لبنان: در هیچ توافقی ذره‌ای از خاک‌مان نخواهیم گذشت


اذعان صهیونیست‌ها به ناکامی در برچیدن حماس و حزب الله لبنان