یک دختر آلمانی، سرکردۀ بلندپایۀ داعش در عراق شد!

شنبه 7 مرداد 1396
13:57
یک دختر آلمانی، سرکردۀ بلندپایۀ داعش در عراق شد! گروه تروریستی داعش، یک دختر تندروی آلمانی را سرکردۀ گردان "الخنساء" کرد.

العالم عراق

 

یک منبع بومی در استان نینوا، روز شنبه خبر داد که گروه تروریستی داعش، "اُم یاسر المهاجر" سرکردۀ گردان الخنساء را که زنی سوری بود، از پستِ ریاست گردان برکنار کرد.

 

این منبع که خواست نامش فاش نشود، به وبگاه شبکه السومریه گفت: علت برکناری ام یاسر، کوتاهیِ او در گاز گرفتن زنان در بازارهای تلعفر و شلاق زدن آنان اعلام شد.

 

وی تاکید کرد: گروه تروریستی داعش، به جای ام یاسر، یک دختر آلمانی را سرکردۀ گردان الخنساء کرد که از پست های بلندپایه در رده بندی این گروه تروریستی محسوب می شود.

 

وی افزود: این دختر، پیش از این که به همراه دیگر زنان داعشی از ساحل راست به تلعفر عقب نشینی کند، مسئولیت های مهمی در نینوا داشت.

 

گردان الخنساء متشکل از نیروهای زن داعشی است که مأموریت آن ها گاز گرفتن و شلاق زدن زنانی است که حجاب آنان مطابق با الگوی تعریف شده از سوی داعش نیست یا از لوازم آرایش استفاده می کنند.

 

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: جامعه را نمی‌توان با امر و نهی اداره کرد/ در روابط با همسایگان گام های مؤثری برداشته ایم


عراقچی خطاب به همسایگان: زمان اتکا به خود و برادری واقعی فرا رسیده است


بیانیه مهم مقاومت اسلامی عراق درباره پاسخ به آمریکا و عربستان


کارمند آمریکایی به خاطر سر دادن شعار «فلسطین آزاد» بیکار شد


بیانیه مهم نیروهای مسلح یمن در پاسخ به تجاوزات آل سعود


کارشناس نظامی یمنی: عملیات یمن، طرح گسترده عربستان را خنثی کرد +فیلم


بقائی: پیش از آنکه کسی بتواند ادعای غنائم جنگی کند، ابتدا باید در جنگ پیروز شده باشد


بن حبتور: رویکرد تهاجمی حکومت عربستان علیه همه مردم یمن است


سردرگمی تل‌آویو در برابر توافق و افزایش ترس از امتیازدهی آمریکا! +فیلم


درخشش جوانان ایران در المپیاد جهانی هوش مصنوعی


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید