عذرخواهی «هما» از مسافران پرواز نجف به تهران

يکشنبه 8 مرداد 1396
07:57
عذرخواهی «هما» از مسافران پرواز نجف به تهران سخنگوی شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی (هما) ضمن عذر خواهی از مسافران پرواز شماره 3466 نجف به تهران گفت: متاسفانه به علت بروز نقص فنی در این هواپیما شاهد تاخیر بیش از 10 ساعته این پرواز بودیم.

العالم- ایران 

شاهرخ نوش آبادی شنبه شب افزود: این پرواز ساعت 15 و 45 دقیقه به وقت تهران در فرودگاه امام خمینی (ره ) به زمین نشست اما مسافران حاضر به ترک هواپیما نشدند و مسئولان ایستگاه ایران ایر در فرودگاه امام خمینی (ره) با حضور در داخل هواپیما صورت جلسه ای تنظیم تا مسئله به مراجع ذیصلاح ارسال شود که پس از آن مسافران اقدام به ترک هواپیما کردند.

 

وی گفت: این هواپیما قرار بود برای انتقال مسافران از نجف به تهران پرواز کند اما شب گذشته از نجف عازم مشهد مقدس بود که به خاطر نقص فنی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست و پس از بررسی مشخص شد که باید یک قطعه آن تعویض شود.

 

نوش آبادی افزود: پس ازتعویض این قطعه مسافران عازم مشهد شدند و این هواپیما از مشهد نیز با تاخیر عازم نجف شد تا زائران را به فرودگاه امام خمینی (ره) منتقل کنند.

 

وی با پوزش از مسافران تاکید کرد: اولویت اصلی ما در پروازها تامین امنیت و حفظ جان مسافران است اما در مواردی با تاخیر تلخی آن را به جان می خریم.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

نامه آیت‌الله نوری همدانی به پاپ لئو چهاردهم + تصویر نامه


رئیس‌جمهور: تهدید تنگه هرمز تجارت جهانی را به مخاطره می‌اندازد


رایزنی وزرای خارجه انگلیس و پاکستان درباره آتش‌بس ایران و آمریکا


رایزنی تلفنی عراقچی و لاوروف


تنش کم‌سابقه در روابط روسیه و رژیم صهیونیستی


رئیس جمهور کوبا: در صورت حمله آمریکا از خود دفاع می‌کنیم


اسپانیا خواستار تعلیق توافقنامه اتحادیه اروپا با رژیم صهیونی


اگر تجاوز ادامه یابد، با آن مقابله می کنیم


هشدار چین به آمریکا: در روابط پکن-تهران دخالت نکنید


تیراندازی مرگبار در نیوجرسی آمریکا