شورای نظامی انقلاب مصر را تحقیر کرد

دوشنبه 15 اسفند 1390
12:32
شورای نظامی انقلاب مصر را تحقیر کرد العالم، قاهره - دبير كل حزب سوسياليست مصر، گفت: مصر پس از انقلاب اعلام کرد كه در برابر آمريكا زانو نخواهد زد؛ اما آن ها كه قدرت را در اختيار گرفتند، در برابر آمريكا زانو زدند و انقلاب و مردم مصر را تحقير كردند.

"كريمه الحفناوي" روز دوشنبه در گفت وگو با شبكه خبري العالم اين ايده را كه همه اعضاي كميته تدوين قانون اساسي بايد از داخل پارلمان باشند، رد كرد و گفت: ملت مصر هنگامي كه اعضاي مجلس شعب را برگزيدند نظارت و قانونگذاري را به آن ها سپردند نه تدوين قانون اساسي؛ مجلس موسسان قانون اساسي فراتر از همه قواست و بايد نمايندگان همه اقشار ملت مصر در آن حضور داشته باشند.

وی افزود: در ماده 60 بيانيه قانون اساسي تصريح شده است كه منتخباني از اعضاي مجلس هاي شعب و شورا براي انتخاب صد عضو مجلس موسسان گرد هم مي آيند؛در اين ماده بصورت مستقيم گفته نشده است كه اعضاي كميته بايد از داخل يا خارج پارلمان باشند.

الحفناوي درباره روابط مصر و آمريكا پس از انقلاب گفت: ما دخالت خارجي و حمايت مالي مشروط را نمي خواهيم، و كمك مشروط آمريكا از زمان كمپ ديويد كه حكومت مصر را تابع آمريكا و رژیم صهیونیستی كرده بود، رد مي كنيم.

دبير كل حزب سوسیالیست مصر با اشاره به تشكر جان مكين، سناتور آمريكايي، از طنطاوي، رئيس شوراي نظامي و اخوان المسلمين، خواستار استیضاح دولت و عزل آن شد.

الحفناوي در همين زمينه گفت:"مجلس شعب بايد در جلسه روز 11 ماه جاري به دولت راي عدم اعتماد بدهد؛ وظيفه شوراي نظامي هم دفاع از مرزهاي كشور است، من بعد از مشاهده برخي اقدامات درباره سلامت انتخابات رياست جمهوري آتي بسيار ترديد دارم".



0% ...

آخرین اخبار

خشم ترامپ از گزارش‌های اتمام ذخایر مهمات آمریکا در جنگ با ایران


تیراندازی در مدرسه ای در تایلند با ۱۷ کشته و زخمی


رکوردشکنی گذرگاه مهران؛ عبور نزدیک به ۳ میلیون زائر از این گذرگاه


بررسی تحولات منطقه در تماس تلفنی مکرون و بن‌سلمان


عضو فراکسیون مقاومت: ترامپ به دلیل ارزیابی نادرست از قدرت ایران، در مخمصه افتاده است


حمایت دولت و شورای عالی یمن از عملیات نیروهای مسلح علیه مواضع نظامی عربستان


توافقنامه دفاعی مشترک ترکیه، عربستان و پاکستان در ریاض


حمله گسترده روسیه به ۱۵۵ نقطه استراتژیک اوکراین


درخواست هادی العامری برای تعویق پاسخ به حملات آمریکا و عربستان


پیام تسلیت عراقچی وزیر امور خارجه، در پی درگذشت ابوالقاسم قاسم‌زاده روزنامه‌نگار پیشکسوت