رئیس مرکز امور اسرای فلسطین:

نتانیاهو بزرگترین جنایتکار عصر حاضر است

يکشنبه 8 مرداد 1396
10:24
نتانیاهو بزرگترین جنایتکار عصر حاضر است رئیس مرکز امور اسرای فلسطین، نخست وزیر رژیم صهیونیستی را بزرگترین جنایتکار عصر حاضر خواند.

العالم - فلسطین

عیسی قراقع رئیس مرکز امور اسرای فلسطینی اعلام کرد : اسرائیل همچنان جنایات جنگی مرتکب می شود و به عوامل جنایتکار خود مصونیت می بخشد و تحقیقات منصفانه ای را درباره جنایات آنها آغاز نمی کند بلکه برعکس ، به وحشیگری جنایتکاران خود می بالد و حکم های قضائی سبکی برای آنها صادر می کند یا آنها را تبرئه می کند.

قراقع روز شنبه در شهر الخلیل در جنوب کرانه باختری رود اردن اعلام کرد : کابینه نتانیاهو از روزی که روی کارآمده است ، بیشترین جنایات جنگی و جنایات ضد بشری را در فلسطین اشغالی مرتکب شده است که کشتار فلسطینی های غزه در سال 2014 یکی از جنایاتش است.  

قراقع گفت : کابینه نتانیاهو جنایتکاران خود را قهرمان معرفی می کند و با همین کار ، آنها را برای ارتکاب جنایات بیشتر تحریک می کند .  

قراقع ، نتانیاهو را بزرگترین جنایتکار عصر حاضر خواند و افزود : گروه های تروریستی و شهرک نشینان تحت پشتیبانی و حمایت مالی کابینه هستند.

214

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: تنگه هرمز تا رفع محاصره و تحریم نفت باز نمی‌شود


عادی‌سازی پنهان در پوشش ورزش؛ ریاض چگونه میزبان اشغالگران شد؟


تیراندازی در دبیرستانی در جنوب فیلیپین ۴ کشته و ۹ زخمی برجای گذاشت


اوچا: ۳۵۰ امدادگر در سال ۲۰۲۵ در جهان کشته شدند؛ بیش از نیمی در غزه


رئیس مجلس فردا به عراق سفر می‌کند


شاهکار مهندسین ایرانی در برقراری جریان برق فقط در ۵۰ دقیقه پس از حمله اشغالگران صهیونیست


دعوت به حضور ملت بزرگ ایران در اربعین رهبر شهید


سی‌ان‌ان: داماد ترامپ در دیدار۴ ساعته، نتانیاهو را برای پیشبرد طرح غزه تحت فشار گذاشت


پیروزی قاطع ایران بر آمریکا و اسرائیل در عرصه‌های نظامی و سیاسی آشکار است


نارضایتی از تصمیم‌های لحظه‌ای و نگاه تحقیرآمیز ترامپ به کشورهای منطقه