به منظور توقف حملات آل سعود به غیرنظامیان؛

اهالی العوامیه خواستار دخالت سازمان ملل شدند

يکشنبه 8 مرداد 1396
13:51
اهالی العوامیه خواستار دخالت سازمان ملل شدند در حالی که حملات آل سعود به غیرنظامیان در شهرک شیعه نشین العوامیه چندین کشته و ده ها زخمی به همراه داشته، مردم این منطقه خواستار دخالت سازمان ملل برای پایان دادن به این حملات شدند.

العالم-عربستان سعودی

به گزارش مرأت الجزیره، نظامیان رژیم آل سعود حمله به غیرنظامیان در شهرک شیعه نشین «العوامیه» در «القطیف» را ادامه می دهند و در حمله توپخانه ایی به مناطق مسکونی و محله های العوامیه ده ها غیرنظامی از جمله چندین زن و کودک زخمی شده اند.

از سوی دیگر با ادامه سرکوب غیرنظامیان اهالی این منطقه از نهادهای بین المللی و حقوقی خواسته اند برای تحقیق درباره اقدامات سرکوب گرانه آل سعود علیه شهروندان بی پناه در العوامیه کمیته حقیقت یاب تشکیل شود.

بر اساس این خبر اهالی العوامیه همچنین خواستار دخالت سازمان ملل در این مسأله شده و تأکید کرده اند سازمان ملل باید عربستان را وادار کند تا جنگ خود علیه اهالی العوامیه را متوقف کند.

0% ...

آخرین اخبار

گروه هفت در بیانیه ای از توافق ایران و آمریکا حمایت کرد / اعلام مواضع درباره لبنان و غزه


ادعای کانال ۱۲ اسرائیل: دولت آمریکا متن تفاهمنامه با ایران به اطلاع تل‌آویو نرسانده است


جی دی ونس، معاون رئیس جمهور آمریکا: یادداشت تفاهم با ایران شامل لبنان نیز می شود.


تیم ملی عراق در مسابقات جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه چهار بر یک از نروژ شکست خورد


المشاط: نیروهای مسلح ایران، الگویی الهام بخش برای جهان اسلام هستند


ونس: توافق با ایران، توافق صلح منطقه‌ای است


هشدار قاطع قرارگاه خاتم‌الانبیا به رژیم صهیونیستی


«مزرعه‌ای در پشت دیوار حائل؛ روایتی از نابودی کامل زندگی کشاورزان فلسطینی در طرح جدید اشغالگران» + فیلم


اطلاعیه شماره 4 ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید


جنایات اشغالگران در غزه؛ صدها ورزشکار شهید و ورزشگاه‌های ویران +فیلم