مدیر تلگرام باز هم تکذیب کرد

يکشنبه 8 مرداد 1396
18:38
مدیر تلگرام باز هم تکذیب کرد مدیر پیام رسان تلگرام پس از اعلام خبر انتقال سرورهای این پیام رسان به ایران، به سرعت این خبر را تکذیب کرد.

العالم - ایران

در حالی که محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران امروز در مصاحبه با خبرنگاران از انتقال سرورهای تلگرام به داخل ایران خبر داده بود، مدیر تلگرام این خبر را با قاطعیت رد کرد. 

محمود واعظی امروز یکشنبه در حاشیه افتتاح پارک فناوری اطلاعات و فناوری ارتباطات در کرج در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که اعلام شده تلگرام سرورهایش را به ایران آورده، در این قضیه سرور منتقل شده یا CDN (توزیع محتوا) گفت: هر دو درست است تا سرور وجود نداشته باشد CDN در آن نصب نمی‌شود.

ساعتی پس از این اعلام اما پاول دوروف، مدیر تلگرام در حساب کاربری خود در توییتر در واکنش به یکی از کاربران که خبر مذکور را توییت کرده بود، تصریح کرده است: این اطلاعات نادرست است. لطفا به آدرس https://t.me/durov/52 مراجعه کنید. در آدرس مذکور که مربوط به کانال شخصی مدیر تلگرام است، اخباری تفصیلی در مورد استفاده از سرورهای سی دی ان در برخی کشورها از جمله ایران برای افزایش سرعت دسترسی به محتوای چندرسانه ای در عین حفظ ایمنی درج شده است.

 

فارس

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی ملاحظات ایران برای پایان جنگ را به طرف پاکستانی منعکس کرد


ادامه محاصره دریایی با عکس‌العمل نیروهای مسلح ایران مواجه می‌شود


مرشایمر: آمریکا راهی برای پیروزی در جنگ ایران ندارد


بحرینی: ما جنگ نمی‌کنیم/ دفاع از ایران نقطه پایان ندارد


شیخ زکزاکی: نام رهبر شهید ایران به نمادی از مقاومت تبدیل شده است 


سنتکام مدعی رهگیری یک کشتی ایرانی شد


سخنگوی وزارت دفاع: بخش قابل توجه از توان موشکی استفاده نشده است


وزارت اطلاعات: جاسوس رژیم صهیونیستی و ۱۵ مزدور گروهک‌های وابسته به دشمن دستگیر شدند


دیدار وزیر امورخارجه ایران با فرمانده ارتش پاکستان+ فیلم


سازمان اطلاعات سپاه: تیم‌های وابسته به گروهک‌های ضدانقلاب منهدم شدند