درگیری فیزیکی در تمرین پرسپولیس

يکشنبه 8 مرداد 1396
20:04
 درگیری فیزیکی در تمرین پرسپولیس به خاطر به‌ وجود آمدن درگیری‌ فیزیکی در تمرین پرسپولیس، مأموران نیروی انتظامی در ورزشگاه شهید کاظمی حاضر شدند.

العالم _ ایران

در حاشیه تمرین امروز (یکشنبه) پرسپولیس، هواداران این تیم روی سکوها باهم درگیری فیزیکی پیدا کردند و کار به درگیری فیزیکی هم کشیده شد.

اکثر هواداران اعتقاد داشتند که این درگیری‌ها از زمانی آغاز شد که مهدی طارمی نسبت به تشویق خود از سوی هواداران واکنش نشان داد و با حرکت دستش از آنها خواست که ساکت باشند. این کار به مذاق هواداران پرسپولیس خوش نیامد و باعث ایجاد دودستگی در بین هواداران شد. این اقدام مهاجم سرخپوشان تماشاگران را به جان یکدیگر انداخت.

این پایان کار نبود و ماموران نیروی انتظامی هم برای جلوگیری از درگیری‌های بعدی در ورزشگاه​ شهید کاظمی مستقر شدند.
 

0% ...

آخرین اخبار

ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


هشدار به بلغارستان درباره میزبانی از هواپیماهای نظامی آمریکا


انهدام آمازون در بحرین با موشک پاوه؛ پیامدهای راهبردی و ابعاد نظامی