ویدیو؛ مردی که با شنا سر کار می رود

دوشنبه 9 مرداد 1396
02:13
بیشتر ساکنان شهر مونیخ آلمان ساعت های طولانی را در ترافیک روزانه سپری می کنند یا در تلاش برای یافتن جایی در واگن های شلوغ مترو هستند اما یک کارمند آلمانی راهی ساده تر برای رسیدن به محل کارش پیدا کرده است.

العالمگوناگون

بنیامین دیوید 40 ساله دو سال قبل تصمیم گرفت راه ساده تری برای رهایی از خیابان های شلوغ پیدا کند از این رو به شنا کردن در رودخانه ایسار رو آورد.

این رودخانه از نزدیکی آپارتمان دیوید عبور می کند و با آن که مدتهاست کسی از آن برای سفر استفاده نکرده است اما بهترین وسیله برای جابجایی در شهر است.

دیوید هر روز مسافت 2 کیلومتری مسیر خانه تا محل کارش را در عرض نیم ساعت شنا می کند و بعد از آن که خودش را با حوله خشک کرد در یکی از کافه های نزدیک، ضمن نوشیدن قهوه منتظر دوستانش که در ترافیک مانده اند می نشیند.

او برای خشک نگه داشتن وسایلش از یک کیف مخصوص ضد آب استفاده می کند که همزمان، نقش "کیسه هوا" را هم دارد. این کیف توسط یک شرکت جدید سوئیسی طراحی شده است، زیرا شنا تا محل کار، طرفداران بیشتری پیدا کرده است.

202

0% ...

آخرین اخبار

نرخ تورم آمریکا به اوج ۳ ساله صعود کرد


اصول اصلی ایران در مذاکرات اعلام شد


دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: کشورها برای موارد بیشتر هانتاویروس آماده باشند


سنتکام بر تداوم محاصره دریایی ایران تاکید کرد


سازمان ملل: قانون اعدام اسرای فلسطینی راه را برای نقض حقوق بشر باز می‌کند


تجاوز هوایی رژیم صهیونیستی به «نبطیه» در جنوب لبنان


حمله حزب‌الله به پایگاه نظامی ارتش اسرائیل در مرگلیوت


همتی از طراحی برنامه تامین مالی بازسازی اقتصاد ملی خبر داد


سردار طلایی‌نیک: ایران آماده پاسخ بی‌درنگ به تجاوز دشمن است


مأموریت پزشکیان به عارف درباره اینترنت