پرونده مالی سنگین نخست وزیر پیشنهادی در پاکستان

دوشنبه 9 مرداد 1396
12:02
پرونده مالی سنگین نخست وزیر پیشنهادی در پاکستان بعد از رد صلاحیت نواز شریف، حزب وی در یک اجلاس ویژه «شاهد خاقان عباسی» وزیر نفت را به عنوان نخست‌وزیر موقت معرفی کرد اما دادگاه به کمک سازمان حسابرسی پرونده مالی وی بالغ بر 220 میلیارد روپیه را بازگشایی کرده است.

العالم - آسیا

بعد از رد صلاحیت نواز شریف حزبش در یک اجلاس ویژه «شاهد خاقان عباسی» وزیر نفت را به عنوان نخست وزیر موقت معرفی کردند اما دادگاه به کمک سازمان حسابرسی پرونده مالی وی بالغ بر 220 میلیارد روپیه را بازگشایی کرده است.

به گزارش داون، شاهد خاقان عباسی متهم به خیانت در معاملات واردات گاز ال ان جی در سال 2015 است و «عابد سعید» معاون وزیر نفت، «عمران‌الحق» مسئول شرکت ملی گاز پاکستان «سدرن» و «مبین صولت» یکی دیگر از مقامات وزارت نفت در این فساد مالی با وی همکاری کرده‌اند.

به گزارش دادگاه پاکستان، شاهد خاقان عباسی از پست خود برای کسب منافع شخصی استفاده کرده و به عنوان مدیر شرکت هواپیمایی «ایر بلو» و سایر موارد پرونده‌های فساد مالی در سازمان حسابرسی و سازمان تحقیقات فدرال دارد بنابراین نمی‌تواند به عنوان نخست وزیر معرفی شود.

بعد از برگزاری اجلاس پارلمانی حزب مسلم لیگ شاخه نواز شریف، «شاهد خاقان عباسی» وزیر کنونی نفت به عنوان نخست‌وزیر موقت و شهباز شریف به عنوان نخست وزیر پاکستان معرفی شدند.

ممنون حسین رئیس جمهور پاکستان اعلام کرد از یکشنبه 30 آگوست نامزدهای پست نخست‌وزیری می‌توانند مدارک خود را برای تصدی پست نخست وزیری به پارلمان ارائه دهند.

روز سه شنبه 1 آگوست اجلاس ویژه پارلمان پاکستان برای انتخاب نخست وزیر برگزار خواهد شد.

احزاب عضو اپوزیسیون سعی دارند نماینده‌ای برای انتخاب شدن به عنوان نخست وزیر به پارلمان معرفی نمایند این در حالی است که پیشنهاد عمران‌خان برای تصدی پست نخست وزیری شیخ رشید احمد رهبر حزب مسلم لیگ عوامی و سیاستمدار کهنه کار پاکستان است.

نواز شریف بعد از صدور رأی دادگاه مبنی بر رد صلاحیت استعفا کرد و قرار شد اعضای پارلمان نخست وزیر موقت و دائم پاکستان را انتخاب کنند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی پیرامون آخرین تحولات مذاکرات جنگ تحمیلی سوم


پیام دکتر پزشکیان به مناسبت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران


پیام سرپرست وزارت اطلاعات به مناسبت روز ارتش


عارف: مدیریت تنگه هرمز با ایران است؛ یا در میز مذاکره یا در میدان حقمان را تثبیت می‌کنیم


سخنگوی ارتش: بیش از ۴۰ نقطه نظامی راهبردی رژیم صهیونی توسط ارتش مورد هدف قرار گرفت


همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و عراق توسعه می‌یابد


تجدید میثاق ارتش با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی


وزیرخارجه پاکستان: هدف ما نه تمدید آتش‌بس بلکه توقف جنگ است


پیام فرمانده کل قوا به مناسبت بیست و نهم فروردین ماه، خجسته زادروز ارتش جمهوری اسلامی ایران


۶ فرودگاه ایران بازگشایی شد