تولید یک گل نادر با استفاده از مهندسی ژنتیک

سه شنبه 10 مرداد 1396
11:23
تولید یک گل نادر با استفاده از مهندسی ژنتیک محققان سازمان ملی تحقیقات غذا و کشاورزی ژاپن با استفاده از مهندسی ژنتیکی موفق به ایجاد گل "داوودی آبی"(chrysanthemum) به روش غیرطبیعی شدند.

العالم - گوناگون

 

گل‌های آبی در طبیعت نادر هستند و دلیل آن این است که رنگ آنها معمولا نتیجه جهش‌ها و تقلید از سطوح اسیدیته به جای یک رنگدانه آبی واقعی است.

دانشمندان اولین گل داوودی آبی را بوسیله ویرایش ژن‌های دو گل که به طور طبیعی آبی هستند(Canterbury bell و butterfly pea )، تولید کرده‌اند. این تغییرات سطح اسیدیته گیاه را تغییر داده و رنگدانه‌های معمولی قرمز را به آبی تبدیل کرد.

این رویکرد به اندازه کافی عمومی و جامع بوده که می‌توان آن را بر روی گیاهان گل دهنده دیگر نیز اعمال کرد.

در ایالات متحده شما برای فروش هرگونه ارگانیسم اصلاح شده ژنتیکی به مجوز نیاز دارید و نگرانی واقعی این است که گلهای اصلاح شده ژنتیکی ممکن است در اکوسیستم‌ها گسترش یافته و آن را ویران کنند.

این تیم تحقیقاتی امیدوار هستند که بتوانند این گل‌های کمیاب را پرورش دهند، اما این بدان معنی نیست که بتوان آنها را حتی پس از انجام آزمایشات آزمایشگاهی به طور گسترده ای توزیع کرد. زیرا هرگونه دسترسی عمومی به این گلها به درک دقیق از اثرات طولانی مدت آنها بستگی دارد.

منبع : isna

0% ...

آخرین اخبار

الحوثی: در برابر هرگونه تجاوز به ایران، بی‌طرف نخواهیم بود


کارشناس نظامی روسیه: تعرض به ناو ایرانی مغایر با حقوق بین‌الملل بود/ پیام پهپادهای صورتی


رئیس جمهور نیکاراگوئه: ترامپ عقل سالمی ندارد


اذعان نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی به شکست راهبرد این رژیم در جنگ اخیر


اسلام‌آباد: بر لزوم تمدید آتش‌بس ایران و آمریکا تاکید می‌کنیم


مدودف: اروپا برای آمریکا بی ارزش است


فرانسه: آتش‌بس در لبنان باید حفظ شود


محکومیت اتهام‌زنی واهی امارات علیه ایران


اذعان رئیس موساد به هلاکت مامور کلیدی‌اش در خارج از اراضی اشغالی


سخنگوی دولت: مذاکرات و دیپلماسی در امتداد میدان است