آزادی منطقه ای دیگر از اشغال داعش در رقه

سه شنبه 10 مرداد 1396
21:51
آزادی منطقه ای دیگر از اشغال داعش در رقه نیروهای سوریه دموکراتیک منطقه مهم دیگری درجنوب رقه در شرق سوریه را از اشغال گروه تروریستی داعش آزاد کردند.

العالم - سوریه 

بریت مک گورک نماینده دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در ائتلاف به اصطلاح بین المللی ضد داعش گفت، در بیست و چهار ساعت گذشته، پیشرفتی مهم در آزادسازی مناطق مهم از اشغال داعش حاصل شده و صدها تن از شهروندان از اسارت داعش آزاد شده اند.

فرانس پرس به نقل از نوری محمد سخنگوی نیروهای ترکیه گفت که عناصر مسلح داعش روز سه شنبه از بخش هایی از مناطق جنوبی رقه بیرون رانده شدند.

ائتلاف بین المللی ضد داعش پیشتر اعلام کرده بود که نیروهای سوریه دموکراتیک موفق شده اند که 45 درصد ازاراضیرقه در سوریه را از اشغال داعش آزاد کنند.

بنا به اعلام ائتلاف ضد داعش، کمتر از دو هزار تن از عناصر مسلح همچنان در داخل شهر رقه فعالیت می کنند.

215

 

0% ...

آخرین اخبار

سفارت ایران به مقام ارشد اروپا: سکوت در برابر جنایات آمریکا و اسرائیل، ورشکستگی اخلاقی است


رایزنی وزیران امور خارجه ایران و ژاپن درباره تحولات منطقه


دومین کشتی متعلق به ترکیه‌ از تنگه هرمز عبور کرد


واکنش وزیر خارجه به حمله به دانشگاه شریف؛ متجاوزان به‌زودی قدرت ما را خواهند دید


پزشکیان: شهید سرلشکر خادمی پاسدار دلاور و فرزند فداکار ایران بود


حمله سپاه به مقرهای فرماندهی و زیرساخت های دشمنان/ اصابت کشتی کانتینربر رژیم صهیونیستی با موشک کروز


پیام‌ تسلیت و وداع شخصیت‌های سیاسی و نظامی کشور با شهید سردار خادمی


اصابت موشک‌های ایران به تل‌آویو؛ خسارات گسترده در چند منطقه+ فیلم


سپاه: پایگاه آمریکایی «العدیری» کویت هدف هجوم موشکی و پهپادی قرار گرفت


روزی که ترامپ فرق واقعیت و فیلم را به چشم دید