دیلی استار لبنان گزارش داد:

دستگیری 13نظامی فرانسوی در حمص سوریه

سه شنبه 16 اسفند 1390
06:21
دستگیری 13نظامی فرانسوی در حمص سوریه مقامات سوري از دستگيري 13 نظامي فرانسوي در شهر حمص خبر مي‌دهند و تاکيد مي‌کنند که اين نظاميان پس از تصرف کامل اين منطقه به دست نيروهاي ارتش دستگير شده‌اند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم در حالی که پیش از این برخی رسانه‌ها از دستگیری شمار زیادی نظامی اروپایی، ترک و عرب در مناطق مختلف سوریه خبر داده بودند، روزنامه دیلی استار چاپ بیروت به نقل از منابع آگاه خود نوشت که دستگیری 13 نظامی فرانسوی در شهر حمص قطعی است و رایزنی‌های بسیاری برای آزادی آنها در جریان است.

گفته می‌شود در میان این نظامیان یک افسر ارشد مخابرات حضور دارد و وظیفه این نظامیان هماهنگی‌های ارتباطی و نقل و انتقال برای شورشیان مسلح سوریه بوده است.

علاوه بر این نظامیان فرانسوی گفته می‌شود ده‌ها افسر ترک و همچنین تعداد بیشتری نظامی عرب‌تبار از کشورهای حوزه خلیج فارس در شهر حمص دستگیر شده‌اند که دلیل اصلی دستگیری آنها محاصره منطقه توسط ارتش سوریه و ناتوانی آنها در فرار به دلیل عدم آشنایی به منطقه بوده است. 

0% ...

آخرین اخبار

نبیه بری خط قرمز لبنان برای مذاکره با "اسرائیل" را اعلام کرد


هلاله شمالی؛ سومین گذرگاه مرزی بین ایران و عراق


دبیرکل حزب‌الله: در سایه وجود مقاومت اهداف دشمن صهیونیستی تحقق نخواهد یافت


کمسیون امنیت ملی مجلس: چرخه "جنگ-آتش‌بس-مذاکره-جنگ" باید متوقف شود


امارات در حال تعمیق اتحاد استراتژیک با رژیم صهیونیستی و گسترش آن به سمت مشارکت میدانی است


بقائی : ایران پاسخ آمریکا را از طریق پاکستان دریافت کرده و در حال بررسی آن است


هشدار سپاه به شناورهای متخلف در تنگه هرمز: امنیت شما در خطر است


بیانیه فوری ارتش جمهوری اسلامی ایران در مورد ورود ناوشکن‌های دشمن به تنگه هرمز


هشدار فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیاء به آمریکا: از تنگه هرمز دور بمانید


سردار محبی: قدرت سپاه و نیروهای مسلح ما با تکیه بر قدرت الهی پایان‌ناپذیر است