کرملین برای پوتین بوئینگ نمی‌خرد!

شنبه 14 مرداد 1396
21:18
کرملین برای پوتین بوئینگ نمی‌خرد! امور اداری دفتر ریاست جمهوری روسیه اعلام کرد که به هیچ وجه درصدد خرید هواپیماهای مسافربری بوئینگ برای شرکت هواپیمایی "ترانس آیرو" نیست.

العالم -  اروپا

"ایلینا کریلوفا" مسئول مطبوعاتی دفتر ریاست جمهوری روسیه در واکنش به خبر منتشر شده از سوی خبرگزاری بلومبرگ مبنی بر این که نیروی هوایی آمریکا با "بوئینگ" درباره خرید دو هواپیمای Boeing 747-8  برایشرکت "ترانس آیرو" روسیه به توافق رسیده  است، گفت: امور اداری دفتر ریاست جمهوری روسیه دیگر امکان خرید هواپیماهای مسافربری بوئینگ برای شرکت هواپیمایی "ترانس آیرو" برای ضمیمه کردن آن به مجموعه هواپیماهای ریاست جمهوری را مدنظر قرار نخواهد کرد.

خبرگزاری بلومبرگ اعلام کرده که پنتاگون این هواپیماها را به ریاست جمهوری آمریکا اختصاص خواهد داد.

برخی رسانه ها اعلام کردند که این هواپیماها قبل از آن که در خدمت ترامپ قرار گیرند، به روز رسانی خواهند شد.

مجموعه هواپیمایی ریاست جمهوری روسیه با نام "روسیا" فعالیت کرده و هواپیماهای آن برای جابجایی شخصیت های رسمی عالی رتبه روسیه به کار گرفته می شود.

این مجموعه، همواره هواپیماهای مسافربری ساخت روسیه را به کار می گیرد.

213

0% ...

آخرین اخبار

انگلیس: در طرح ترامپ برای محاصره تنگه هرمز مشارکت نمی‌کنیم


گفت وگوی تلفنی وزیر خارجه مصر و ویتکاف درباره آخرین تحولات خاورمیانه


رئیس سابق سیا خواستار برکناری ترامپ از طریق متمم ۲۵ قانون اساسی شد


وزیر علوم: رهبر شهیدمان از هر مدعی آریایی‌تر بود


قالیباف: زیر بار هیچ تهدیدی نمی‌رویم


نزدیک‌شدن شناورهای نظامی به تنگه هرمز نقض آتش‌بس است


قالیباف: قطار اقتدار ایران در هیچ عرصه‌ای قابل توقف نیست


فرماندهی ندسا خطاب به آمریکا: با هر اشتباه گرفتار خواهید شد


وزیر خارجه عمان: آمریکا و ایران آتش بس را تمدید کنند


فعال سیاسی: جنگ با ایران یک شکست استراتژیک برای واشنگتن بود و پروژه صهیونیستی-آمریکایی را نابود کرد