ترکیه نیروهای خود را در مرز سوریه تقویت می کند

شنبه 14 مرداد 1396
22:46
ترکیه نیروهای خود را در مرز سوریه تقویت می کند  رسانه های ترکیه از ارسال تجهیزات نظامی جدید ارتش این کشور به مرز سوریه خبر دادند.

العالم – جهان اسلام

خبرگزاری آناتولی ترکیه روز شنبه به نقل از منابع نظامی اعلام کرد که نیروهای ترکیه تجهیزات نظامی سنگین به منطقه ای در مرز با سوریه ارسال کرده‌اند.

خبرگزاری دوغان نیز اعلام کرد که تانک ها و توپ های هاوتزر ارتش ترکیه در قالب کاروانی متشکل از 6 کامیون وارد منطقه کیلیس در مرز این کشور با سوریه شده است.

به گفته منابع ترک، این توپ های جنگی در نزدیکی منطقه عفرین سوریه که در سیطره یگان های نظامی دفاع از ملت کُرد قرار دارد، مستقر خواهد شد.

ترکیه این تجهیزات را برای تقویت یگان های نظامی مستقر در مرزهای تحت سیطره کردهای سوریه ارسال کرده است.

آنکارا یگان های دفاع ملت کرد سوریه را ادامه حزب کارگران کردستان می داند. ترکیه این حزب را سازمانی تروریستی توصیف می کند.

213

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی تلفنی عراقچی و همتای قطری


کرملین: تصمیم جدید ترامپ بر بازارهای بین‌المللی تأثیر منفی خواهد گذاشت


تقلای انگلیس و فرانسه برای ائتلاف‌سازی درباره آینده هرمز


وزیر خارجه ترکیه: ایران در مورد آتش بس صادق است/ اسرائیل در پی دشمن جدید است


تقدیر عارف از مواضع انسانی نخست‌وزیر اسپانیا/ جهان میان متجاوز و مدافع، تفکیک قائل شود


مذاکرات ایران-‌ آمریکا، محور گفت‌وگوی وزیران خارجه ایران و عربستان


پزشکیان: قهرمانی تیم‌های ملی کشتی در آسیا نشانِ روحیه شکست‌ناپذیر جوانان ایران است


واکنش چین به تهدیدات ترامپ درباره محاصره تنگه هرمز


کارلسون: جنگ آمریکا با ایران بردگی ترامپ برای اسرائیل است


موگرینی: برجام حاصل ۱۲ سال کار فنی بود، نه ۲۱ ساعت!