عذرخواهی عضو فراکسیون امید مجلس بابت رفتار خود در زمان سلفی گرفتن با موگرینی!

شنبه 14 مرداد 1396
23:06
عذرخواهی عضو فراکسیون امید مجلس بابت رفتار خود در زمان سلفی گرفتن با موگرینی! فرج‌الله رجبی، نماینده مردم شیراز درخصوص انتشار عکس سلفی عجیبش با موگرینی توضیحاتی ارائه داد.

العالم _ ایران

فرج‌الله رجبی، نماینده مردم شیراز درخصوص انتشار عکس سلفی عجیبش با موگرینی گفت: ابوعلی سینا می‌گوید اگر برای یک کار غلط هزار دلیل بیاورید می‌شود هزار و یک غلط!

وی افزود: این عکس در فضای غیررسمی گرفته شده و ما در حال شوخی با دیگر نماینده ها بودیم.

این نماینده مجلس تصریح کرد: پس از انتشار عکس اینجانب، اگر چه نمایندگان حاضر در محل از سر مطایبه و تفنن مشغول گرفتن عکس بودند ولی به هر حال اینجانب وظیفه خود می‌دانم از آنچه ناقض شأن نمایندگی مردم است، عمیقا ابراز تاسف و عذرخواهی کنم.

وی خاطرنشان کرد: امیدوارم مردم عزیز و به خصوص همشهریان گرانقدرم عذرخواهی اینجانب را از این غفلت بپذیرند و عفو کنند.

نحوه رفتار نمایندگان حین گرفتن عکس با موگرینی، موجب انتقاد فعالان فضای مجازی و رسانه‌ها شده بود که می توانید تصاویر سلفی گرفتن عجیب نمایندگان با موگرینی را اینجا ببینید.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

آیا شمارش معکوس برای رژیم سعودی و حامیانش آغاز شده است؟


کشورهایی که همراه اقدامات تجاوزکارانه آمریکا بودند، در عبور از تنگه هرمز به مشکل می‌خورند


سپاه پاسداران: با قدرت، حکمت و اقتدار «درسی فراموش‌نشدنی» به آمریکای جنایتکار می‌دهیم


محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در نشست بریکس


برنهام نخست‌وزیر انگلیس شد


یمن محاصره دریایی عربستان را آغاز کرد


معادله جدید یمن برای «فلج کردن بنادر عربستان سعودی»


هشدار وزاری خارجه مصر و عربستان درباره پیامدهای تنش‌ در منطقه برای اقتصاد جهانی


خشم عمومی در لبنان از توافق سازش در سایه زنگ خطر فتنه داخلی +فیلم


پرچم فلسطین در جشن قهرمانی اسپانیا به اهتزاز درآمد + فیلم