مخالف سودانی، اتهامات عربستان را تکذیب کرد

يکشنبه 15 مرداد 1396
08:44
مخالف سودانی، اتهامات عربستان را تکذیب کرد الصادق المهدی رهبر حزب ملی گرای "امت" بزرگترین حزب مخالف سودان، هر گونه رابطه حزبش با اخوان المسلمین یا توافق با قطر برای توطئه علیه عربستان سعودی را مردود دانست.

العالم - آفریقا

دفتر الصادق المهدی با صدور بیانیه ای به ادعاهای رسانه های عربستانی از جمله شبکه الاخباریه پاسخ داد و این ادعاها را رد کرد. این شبکه عربستانی، الصادق المهدی را به تبلیغ علیه شرکت کشورش در ائتلاف عربستان علیه یمن و توافق با عبدالرحمن النعیمی سفیر قطر در خارطوم درباره اقدام مشترک با هدف تحریک افکار عمومی سودان علیه ریاض متهم کرده بود.

این شبکه همچنین ادعا کرده بود المهدی در حال حاضر در زمینه حمایت از حکام قطر، فعالیت می کند و خواستار پذیرش و حمایت از مواضع دوحه شده است. وی همچنین تأکید کرده است که از شبکه ارتباطاتش در سودان جنوبی و اریتره برای حمایت از موضع قطر استفاده خواهد کرد.

یادآور می شود صادق المهدی با عضویت سودان در ائتلاف کشورهای عربی به سرکردگی عربستان علیه یمن مخالفت کرده است.

216

0% ...

آخرین اخبار

یک شهید و ۱۶ زخمی در حمله ارتش رژیم اسرائیل به جنوب غزه


مقام هندی: بریکس قابلیت ایجاد فرصت‌های جدید دارد


پیش‌بینی موسسه مالی آمریکایی از کاهش رشد اقتصادی جهان در سال جاری


پاکستان: تلاش‌های دیپلماتیک برای صلح پایدار در منطقه ادامه خواهد یافت


ایران چهارمین قدرت برتر تولید علم موتور هواپیما در جهان


بقائی: سیاست‌های غیرمسئولانه، عامل شکست آلمان در عضویت شورای امنیت بود


نشست‌های اتیوپی؛ تلاش برای صلح یا پوششی برای تجزیه سودان؟


ایهود باراک: هیچ نشانه‌ای از تضعیف حزب‌الله دیده نمی‌شود


ادامه عملیات موشکی و پهپادی حزب الله علیه نظامیان صهیونیست


واکنش کوبا به تحریم های جدید آمریکا: با تجاوزگری مقابله می‌کنیم