لاریجانی در دیدار رئیس مجلس ملی مالی:

ایران از توسعه همکاری‌ها با مالی استقبال می‌کند

يکشنبه 15 مرداد 1396
20:15
ایران از توسعه همکاری‌ها با مالی استقبال می‌کند رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با رئیس مجلس ملی مالی گفت: جمهوری اسلامی همواره خواهان ارتقا و افزایش سطح روابط مالی است.

العالم ـ ایران 

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی عصر امروز (یکشنبه 15 مرداد) با ایساکا سیدیبه رئیس مجلس ملی مالی دیدار و گفت‌وگو کرد.

لاریجانی در این دیدار با اشاره به روابط دیرینه و تاریخی دو کشور ایران و مالی گفت: حضور هیات پارلمانی مالی در مراسم تحلیف ریاست جمهوری نمایانگر عمق دوستی و روابط مثبت دو کشور است.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: کشور مالی کشوری مستقل بوده و جمهوری اسلامی همواره خواهان ارتقا و افزایش سطح روابط و تعاملات اقتصادی، سیاسی و تجاری با این کشور است.

وی ظرفیت‌های دو کشور ایران و مالی را بسیار مطلوب و چشمگیر دانست و گفت: قطعاً مقامات دو کشور به ویژه پارلمان‌های ایران و مالی باید از این ظرفیت‌ها برای توسعه روابط استفاده کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی بااشاره به بروز بحران های امنیتی و تروریستی در برخی از کشورهای آفریقایی تصریح کرد: در شرایط کنونی مسئله تروریسم به یک بحران و مشکل بزرگ و جدی تبدیل شده و قطعاً باید با جدیت با آن مبارزه کرد.

در این دیدار ایساکا سیدیبه رئیس مجلس ملی مالی روابط  میان ایران و مالی را سازنده خواند و گفت: خوشبختانه سطح تعاملات و روابط دو کشور در حال ارتقا و گسترش است و باید با تلاش بیشتر این همکاری‌ها را افزایش داد.

وی با اشاره به بروز بحران‌های تروریستی و امنیتی در کشور مالی افزود: این بحران به یک مشکل جدی برای کشور و مردم ما تبدیل شده و مبارزه با تروریست‌ها بسیار دشوار است.

رئیس مجلس ملی مالی با بیان اینکه تروریسم به مانع بزرگی برای توسعه مالی تبدیل شده است، گفت: ما در تلاش هستیم که ارتشی قوی برای مقابله با گروه‌های تروریستی تشکیل دهیم.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی در تماس با وزیرخارجه اوکراین: باید خسارات به‌ منافع ما جبران شود


ایران خواستار نقش فعال‌تر سازمان ملل در بازسازی و ارزیابی خسارات جنگ شد


تنش آفرینی گسترده رژیم صهیونیستی در کرانه باختری


بررسی حوادث تنگه هرمز بر مبنای ظاهر رویداد‌ها نباشد


طنین پیام دختربچه فلسطینی در قلب مادرید


یمنی‌ها یک نفتکش عربستان را هدف قرار دادند


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و اوکراین


رایزنی وزرای خارجه قطر و اردن درباره ثبات و امنیت منطقه


انصارالله: آماده گسترش دامنه رویارویی هستیم


فرمانده هوافضای سپاه: سوخت پیشران قدرت موشکی، فریاد بلند آحاد ملت غیور و ولایت‌مدار ایران است


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم