پول نقد اعضای داعش از سه مسیر تامین می‌شد

سه شنبه 17 مرداد 1396
04:09
پول نقد اعضای داعش از سه مسیر تامین می‌شد یک منبع آگاه ضمن افشاگری درباره راه های مبادلات مالی گروهک تروریستی داعش، اعلام کرد که حتی با آغاز عملیات آزادی سازی سمت چپ موصل بازهم داعش دریافتی های کلانی داشته است.

العالم – عراق

یک منبع محلی که اموال و منابع مالی داعش در موصل را پی گیری می‌کند دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار "اسپوتنیک" در عراق، سه مسیر انتقال اموال برای داعش حتی در اوج درگیری ها برای آزادسازی موصل را فاش کرد.

به گفته این منبع که خواست نامش فاش نشود، شیوه انتقال اموال برای داعش بسیار پیچیده بود و در پایان سال 2016 و ماه های نخست سال جاری اموال کمی برای داعش انتقال داده شد اما این انتقال اموال تا سقوط خلافت داعش مستمر و بی وقفه بود.

این منبع تاکید کرد؛ اموالی که در این مدت روزانه به دست داعش رسیده در مقایسه با حد فاصل سال های 2014 تا 2016 ناچیز بوده و این اموال توسط باند های پنهان، تجار و دیگر عناصر هوادار داعش از مسیرهای ذیل به دست داعش رسیده است:

- نخست از طریق شرکت ها و صرافی ها در بغداد با انتقال اموال به شهر زاخو در دهوک کردستان و بعد اربیل و سپس ترکیه و از آنجا بازگشت مجدد به اربیل و انتقال به موصل.

- دومین مسیر انتقال اموال برای داعش، ترکیه بوده است که از شهر غازی عنتاب شروع می شد و گفته می شود که تمامی دفاتر صرافی عنتاب با داعش تعامل مالی داشته اند.

- سومین مسیر تامین مالی داعش این گونه است که این اموال از  شرکت‌ها و صرافی های اربیل به بغداد ارسال و باردیگر به اربیل عودت داده می شد و از آنجا به عنتاب ترکیه منتقل و از عنتاب به زاخو، اربیل و در نهایت به موصل فرستاده می شد.

به گفته این منبع نقل و انتقال اموال برای داعش به صورت روزمره صورت می گرفت و تا پیش از سال 2016 میزان این مراودات مالی روزانه بیش از 3 میلیون دلار برآورد شده است و یک بار نیز طی سه روز 12 میلیون دلار به دست داعشی ها رسید.

خاطرنشان می شود که داعش اموال هنگفتی نیز از غارت دارایی و ثروت‌های عراق از جمله غارت نفت این کشور به دست آورده است.

213

0% ...

آخرین اخبار

۸ کشور عربی و اسلامی، اسرائیل را مسئول شکست تلاش‌های صلح در غزه دانستند


معاون حقوقی رئیس‌جمهور: مستندسازی خسارات باید به اقدام حقوقی و استیفای حقوق ایران منجر شود


پزشکیان: انتصابات مدیریتی باید بر مبنای شاخص‌های علمی و فارغ از ملاحظات سیاسی انجام شود


پایان تلخ مسئول سفیدشویی ترامپ در کاخ سفید+ فیلم


رد ادعای رژیم صهیونیستی درباره شبکه ای از تونل های مقاومت در لبنان+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به ۴ هزار و ۳۴۶ نفر رسید


حمله نیروهای مسلح یمن به نیروهای وابسته به عربستان در المخا و مأرب


ارتش: وفاداری به میهن و فرمانبرداری از ولایت فقیه کلید عبور از بن‌بست‌هاست


ویدئو گرافیک| ارتفاعات علی ‌الطاهر – دژِ مقاومت در جنوب لبنان/ با زیرنویس فارسی


خبرهایی از حمله موشکی یمن به مواضع عربستان در جازان