فلسطین خواهان عضویت دائم و کامل سازمان ملل و حمایت بین المللی است  

سه شنبه 17 مرداد 1396
23:37
فلسطین خواهان عضویت دائم و کامل سازمان ملل و حمایت بین المللی است   وزیر امور خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین گفت: فلسطین بار دیگر درخواست خود مبنی بر عضویت دائم و کامل در سازمان ملل را مطرح خواهد کرد.

العالم - فلسطين

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم"ریاض المالکی" روز سه شنبه به میهمان سوئدی خود در رام الله گفت: رهبران فلسطینی درمرحله بعد، به دلیل حملات فزاینده رژیم صهیونیستی به فسلطین،قدس وهمه مقدسات، بر درخواست خود مبنی بر جلب حمایت بین المللی متمرکزخواهند شد.

المالکی از تلاش های سوئد در پیش بردن عملیات صلح میان رژیم صهیونیستی و فلسطینی ها بر اساس اصل راه حل دو دولت برای ایجاد دولت مستقل فلسطینی به مرکزیت قدس شرقی در مرزهای چهارم ژوئن  1967 بر اساس توافق های بین المللی قدردانی کرد.

از سوی دیگر نماینده سوئد در گفت وگو با این وزیر فلسطینی از تلاش جدی کشورش برای مبارزه با چالش هایی که سد راه برقراری صلح است و حمایت از تلاش های فلسطین برای برقراری صلح بر اساس توافق های بین المللی مرتبط تاکید کرد.

217

0% ...

آخرین اخبار

جلوه هایی از شور حسینی (ع) در مراسم پیاده روی اربعین+فیلم


وزیر صهیونیست: هیچ‌گونه توافقی از سوی اسرائیل درباره توقف حملات نظامی به غزه وجود ندارد


اربعین تجلی همبستگی و تداوم پیام عدالت خواهی عاشورا+فیلم


ارتش لبنان از زخمی شدن چند سرباز این کشور خبر داد


عقب‌نشینی تیپ ۴۰۱ ارتش رژیم صهیونیستی از جنوب لبنان


سپاه: توطئه خلع سلاح حماس با شکست راهبردی مواجه می شود


نظرسنجی سی ان ان: دو سوم آمریکایی‌ها سیاست‌های ترامپ را عامل وخامت اقتصاد می‌دانند


شور حماسه حسینی (ع) در کربلای معلی + فیلم


زمین‌گیر شدن کشتی قطری تحت اسکورت آمریکا در خلیج فارس


هدفی غیرمنتظره اما حیاتی؛ چرا سپاه مرکز داده‌های آمازون در بحرین را منهدم کرد؟