نتیجه تلاش چاق ترین دختر جهان برای کاهش وزن

سه شنبه 17 مرداد 1396
23:32
نتیجه تلاش چاق ترین دختر جهان برای کاهش وزن داستان زندگی چاق ترین زن جهان که با نزدیک به 550 کیلوگرم وزن از اواخر سال گذشته تلاش همه جانبه ای برای کاهش وزن آغاز کرد، همچنان مورد توجه رسانه های بین المللی است.

العالم گوناگون

"ایمان عبدالعاطی" پس از ماهها تلاش های مختلف برای کاهش وزن آخرین بار در حالی که بسیارلاغر شده بود، در رسانه ها ظاهر شد.

وی که هم اکنون در یکی ازبیمارستان های امارات یعنی بیمارستان برجیل بستری است اخیرا نشسته برویلچیرظاهر شد در حالی که بسیار وزن کم کرده بود  و بسیار تندرست به نظر می رسد.

مدیریت بیمارستان برجیل محل بستری ایمان که درمان وی را بر عهده دارد کنفرانس مطبوعاتی درباره وضعیت ایمان با حضور وی برگزار کرد تا وی شخصا روش های درمانی را که پزشکان برای وی در نظر گرفته اند و وی را در آستانه بهبود قرار داده را بر زبان بیاورد.

بیمارستان برجیل امارات، درباره روش درمانی ایمان سخن گفت زیرا در این مکان رژیم غذایی با کالری های پایین و مقدار کم با در نظر گرفتن وعده های ثابت غذایی و تقسیم این وعده ها در 24 ساعت شبانه روز دنبال می شود.

این دختر سی و شش سال مصری که به خاطر اضافه وزن چندین بار دچار سکته قلبی شده است. اواخر سال گذشته برای انجام عمل جراجی و آغاز مرحله کاهش وزن خود به کشور هند رفت و مدتی بعد از عمل با کاهش نزدیک به صد کیلوگرم وزن، برای کاهش بیشتر وزن امیدواری بسیاری به دست آورد.

گفتنی است تیمی از پزشکان تغذیه برجسته  و کارشناسان ورزش بر روند درمان وی نظارت دارند که ایمان تمرین های کاهش وزن خود را با آنها ادامه می دهد. 

217

0% ...

آخرین اخبار

اقتصاددان آمریکایی: هزینه جنگ ترامپ علیه ایران از یک تریلیون دلار بیشتر خواهد بود


نتانیاهو و کاتس: ارتش اسرائیل شبکه‌ای از تونل‌های حزب‌الله را در جنوب لبنان منهدم کرد


شهردار نیویورک: از اسرائیل حمایت نمی کنم


سفیر ایران در آلمان: تاریخ عاملان و حامیان جنایت شیمیایی سردشت را فراموش نمی‌کند


وزارت خارجه: بمباران شیمیایی سردشت یادآور یکی از هولناک‌ترین جنایت‌های قرن است


اعلام وضع فوق العاده در تل‌آویو پس از اعلام احتمال بمب‌گذاری‌


‏ بقائی: آفرین به تیم ملی فوتبال که اجازه نداد فشارهای غیرانسانی او را از دویدن باز دارد


دیدارهای عراقچی با رئیس دفتر نخست‌وزیر و مشاور امنیت ملی عراق


نگرانی نتانیاهو از احتمال فروش اف-۳۵ به ترکیه


فراکسیون وفاداری به مقاومت: «توافق چارچوب» بدتر از توافق ۱۷ می است