زن آلمانی دست و پاهایش را بر اثر پشه‌گزیدگی از دست داد!

چهارشنبه 18 مرداد 1396
16:24
زن آلمانی دست و پاهایش را بر اثر پشه‌گزیدگی از دست داد! یک زن ساکن شهر کلن آلمان هر دو پا و دست چپش را پس از نیش پشه از دست داد.

العالم _ اروپا

روزنامه کلنر اکسپرس در این رابطه نوشت: پشه‌ها این زن ۴۳ ساله را در ماه مارس زمانی که آشغال‌ها را از خانه بیرون می‌برد نیش زد.

او می‌گوید که در ابتدا دچار خارش شده و بعد احساس درد در مفاصل و سرگیجه به سراغش آمده است. این زن با آمبولانس به بیمارستان منتقل شد اما پس از معاینه او را به خانه فرستادند. 

پس از آن حال این زن وخیم‌تر شد و همسرش دوباره او را به بیمارستان برد. او یک هفته در کما بود و دست و پایش کم کم سیاه شدند. پزشکان هر دو پا و یک ساعدش را قطع کردند. 

به گزارش اسپوتنیک، پزشکان حدس می‌زنند که حشرات هرچند در موارد نادر می‌توانند عفونت را از طریق نیش منتقل کرده و باعث مسمومیت‌های خونی شوند.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

تیراندازی در رستوران آمریکایی با ۳ کشته و ۷ زخمی + فیلم


کشف جسد یک نظامی صهیونیست در نزدیکی بئر السبع


فنسرهای ایرانی که قلب شبکه عملیاتی آمریکا را شکافتند


«بارش شهابی برساوشی» اواخر مرداد در ایران/ تماشای ۶۰ شهاب در هر ساعت!


رئیس فیفا با طناب ترامپ به چاه افتاد


همدستی هوش مصنوعی آمازون و والمارت با تقلب در کالا


آغاز سبز بورس با رشد 110 هزار واحدی شاخص کل


هشدار درباره پیامدهای حفاری‌های رژیم صهیونیستی در زیر مسجد الاقصی


فیدان: ترکیه به تلاش‌های خود برای پایان دادن به درگیری‌ها در منطقه‌ ادامه خواهد داد


برای دفاع مشروع از ایران از همه ابزار‌ها استفاده می‌کنیم