آلمان از اقتصاد عراق حمایت می کند

پنج‌شنبه 19 مرداد 1396
01:08
آلمان از اقتصاد عراق حمایت می کند دولت آلمان بر حمایت از عراق در زمینه اقتصادی، بازسازی و اجرای طرح های مختلف در استان بصره تأکید کرد.

العالم - عراق

حیدر عبادی نخست وزیر عراق، چهارشنبه با "ایکهارد بروزه" فرستاده صدر اعظم آلمان و هیأت همراهش دیدار و روابط دو کشور و راههای تقویت آن را بررسی کرد. در این دیدار همچنین، مبارزه با تروریسم و حمایت از عراق در زمینه های مختلف مورد بررسی قرار گرفت.

در این دیدار فرستاده صدر اعظم آلمان نیز با تبریک پیروزی بر تروریسم و آزادسازی موصل، بر حمایت کشورش از عراق در زمینه اقصادی، برقراری مجدد آرامش و ثبات و اجرای طرح هایی در استان بصره و همچنین همکاری درباره ساخت بیمارستان و مراکز درمانی تأکید کرد.

یادآور می شود دولت عراق، در تلاش است بخش گسترده ای از آن کشور را که در دوره اشغال توسط داعش ویران شده بود بازسازی کند. تأسیسات زیربنایی (شبکه راهها، آب و برق) این مناطق به ویژه استان های الانبار و نینوا ویران شده است.

216

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا


سفیر ایران: اقدامات غیرقانونی مستمر آمریکا و اسرائیل تهدید جدی برای صلح و امنیت جهان است


۶ حمله پهپادی به سلیمانیه در۲۴ ساعت اخیر


آژانس بین‌المللی انرژی: تحولات خاورمیانه پیامدهای گسترده‌ای برای بازارهای جهانی انرژی دارد


شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به ۴ هزار و ۳۳۳ نفر رسید


عراقچی در تماس با وزیرخارجه اوکراین: باید خسارات به‌ منافع ما جبران شود


ایران خواستار نقش فعال‌تر سازمان ملل در بازسازی و ارزیابی خسارات جنگ شد


تنش آفرینی گسترده رژیم صهیونیستی در کرانه باختری


بررسی حوادث تنگه هرمز بر مبنای ظاهر رویداد‌ها نباشد


طنین پیام دختربچه فلسطینی در قلب مادرید