مقام مسئول سعودی مدعی شد ... «قطر عامل درگیری های العوامیه است»

پنج‌شنبه 19 مرداد 1396
15:16
مقام مسئول سعودی مدعی شد ... «قطر عامل درگیری های العوامیه است» مشاور دیوان پادشاهی عربستان، یقطر را مسئول حوادث "حی المسوره" در شهر شیعه نشین العوامیه در استان قطیف می داند.

العالم - عربستان سعودی

به گزارش پایگاه خبری اسپوتنیک "سعود القحطانی" با انتشار پیام هایی در توییتر، قطر را مسئول حوادث "حی المسوره" در العوامیه دانسته و مدعی شده است که این کشور از حوادث حی المسوره در جهت آنچه که "اجرای نقشه های ایران" خوانده، بهره برداری کرده است.

القحطانی نوشت: "مجموع خبرهای رصد شده از رسانه های وابسته به امیر قطر و پدرش از جمله شبکه الجزیره درباره آنچه که آنها سرکوب و کشتار مردم در العوامیه توصیف کرده اند، از 94 خبری گذشته است".

وی افزود: "به یاد دارید که درباره حمایت مالی و تسلیحاتی امیر قطر و پدرش از تررویست های العوامیه حرف زدیم؟ الان ببینید که آنها چقدر واضح از آنها حمایت می کنند".

القحطانی تصریح کرد: "امیر قطر تمام رسانه های وابسته به خود از جمله روزنامه های رسمی را در راستای اجرای نقشه های ایران به کار گرفته است".

القحطانی گفت: "نوع پوشش حوادث المسوره در روزنامه های وابسته به حمد برای هیچ یک از کشورهای عرب زبان خوشآیند نیست جز نیروهای ایرانی مستقر در قطر؛ زیرا آنها عربی نمی دانند".

208

0% ...

آخرین اخبار

الجزیره: عاصم منیر پس از تهران، راهی واشنگتن می‌شود


ترامپ و نتانیاهو برای گسترش عملیات در لبنان توافق کردند


حملات آمریکا و اسرائیل نماد سوء استفاده از فناوری‌های پیشرفته علیه بشریت است


درخواست سازمان ملل برای از سرگیری مذاکرات تهران - واشنگتن


بلومبرگ: 4 میلیون بشکه نفت ایران به هند رسید


رسانه عربی از احتمال برقراری آتش بس در لبنان خبر داد


سازمان ملل: از تمدید آتش‌بس و ادامه مذاکرات ایران و آمریکا استقبال می‌کنیم


عراقچی: تعهد ما به ارتقای صلح و ثبات در منطقه همچنان راسخ است


سفیر ایران: تداوم آتش‌بس در گرو توقف توطئه‌ها و به رسمیت شناختن حقوق کشور است


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با عراقچی + فیلم