ارتش سوریه دهها داعشی را در حمص کشت

پنج‌شنبه 19 مرداد 1396
19:21
ارتش سوریه دهها داعشی را در حمص کشت ارتش سوریه و همپیمانانش دست کم هشتاد تروریست داعشی را در شرق حمص به هلاکت رسانده یا مجروح کرد.

خبرگزاری سوریه امروز(پنجشنبه) گزارش کرد که داعش قصد حمله به مواضع ارتش سوریه در این منطقه را داشت که با شکست مواجه شد و ضمن دادن تلفات زیاد، مقدار زیادی تجهیزات و مهمات آن نیز به دست ارتش سوریه افتاد.

ارتش سوریه و همپیماناش با داعش که شامل چند انتحاری و 5 خودروی بمب گذاری شده بود، اطراف حمیمه در 70 کیلومتری جنوب غرب البوکمال درگیر شدند که بیشتر از 80 مهاجم کشته و زخمی شده و نیروهای سوری توانستند مقدار زیادی سلاح، قناصه، تیربار و خودروی زرهی را ضبط کنند.

ارتش سوریه و همپیمانانش با حمایت نیروی هوایی به مواضع داعش در شرق حماه حمله کردند که 3 خودروی مجهز به تیربار همراه با یک پهباد داعش منهدم و شماری ترورست در روستای الدکیله کشته شدند.   

نیروی هوایی روسیه نیز مواضع داعش در عقیربات را در هم کوبید که یک انبار مهمات آن منهدم شد.

ارتش سوریه با داعش در حی الموظفین، مناطق البانوراما، المقابر و الثرده در اطراف دیرالزور درگیر شد که شماری تروریست کشته شده و یکی از مقرهای این گروه تروریستی، در آتش سوخت.     

همچنین، دو مقر به اصطلاح داعش در حی الخسارات و المطار القدیم توسط ارتش سوریه نابود شد و توپخانه این ارتش مواضع داعش در حی الصناعه، الجبیله و المقابر را نابود ساخت.   

206 

0% ...

آخرین اخبار

بازدید میدانی رئیس‌جمهور از وزارت نفت


6 شهید در حمله امروز جنگنده های صهیونیستی به لبنان


تظاهرات ضد جنگ صهیونیست ها در تل آویو و حمله پلیس به آن ها


شهادت ۲۲۱ کودک و نوجوان زیر ۱۸ سال در جنگ اخیر


اسلامی: انتخابات در موعد مقرر با مشارکت گسترده برگزار خواهد شد


تلاش ناموفق ۲ نفت‌کش برای عبور از تنگه هرمز


استرالیا خواهان بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات شد


ادامه حملات رژیم صهیونیستی به لبنان و استفاده از فسفر سفید


تیم مذاکره کننده آمریکایی اسلام آباد را ترک کرد


پزشکیان انتخاب رئیس جمهور جدید عراق را تبریک گفت