برای اولین بار.. مانور مشترک فلسطین، اردن و رژیم صهیونیستی

جمعه 20 مرداد 1396
21:46
برای اولین بار.. مانور مشترک فلسطین، اردن و رژیم صهیونیستی فلسطین اشغالی، اردن و رژیم صهیونیستی به منظور مقابله با شرایط فوق العاده و امداد و نجات از جمله مقابله با آتش سوزی های وسیع و نجات از زیر آوار برای اولین بار به زودی مانور مشترک برگزار می کنند.

العالم - فلسطین اشغالی

روزنامه "اسرائیل الیوم" نوشت: با وجود تنش های موجود در روابط سه طرف به دلیل بحران مسجد الاقصی، این مانور برگزار می شود.

قرار است این مانور با عنوان "Middle East Forest Fire" (آتش سوزی جنگل در خاورمیانه) از 22 تا 26 اکتبر با نظارت اتحادیه اروپا برگزار شود.

این روزنامه نوشت: فرانسه، ایتالیا و اسپانیا و نیروهایی از چند کشور دیگر هم به این مانور خواهند پیوست.

در این مانور مقابله با آتش سوزی جنگل در "کرمل" واقع در منطقه "یتیر" در جنوب الخلیل و "آماتیسا" در منطقه "لخیش" که از جنوب کرانه باختری تا دریای مدیترانه وسعت دارد، شبیه سازی خواهد شد.

در این مانور همچنین در یک منطقه مسکونی در نقب خطرهایی که ممکن است در چنین شرایطی ساختمان ها و مرکز فرهنگی "جو الون" را تهدید کند و نیز نحوه نجات مردم از زیر آوار شبیه سازی خواهد شد.

دو فروند بالگرد، 60 امدادگر و 40 دستگاه خودروی آتش نشانی و 15 کادر پزشکی از اردن و دو فروند هواپیمای آتش نشانی، یک فروند پهپاد، یک فروند هواپیمای ترابری برای انتقال افراد و 15 نفر امدادگر و نیز 40 دستگاه خودروی آتش نشانی از فلسطین اشغالی در این مانور شرکت خواهند کرد.

قرار است فرانسه، اسپانیا، ایتالیا و کرواسی هم با تعدادی هواپیمای آتش نشانی و اعزام کادرهای پزشکی و امداد و نجات در این مانور شرکت کنند.

208

0% ...

آخرین اخبار

بیسکوف: حمله به کشتی ایرانی، تنش‌آفرینی خطرناک کی‌یف است؛ ایران توان پاسخ دارد


کنسولگری آمریکا در تورنتو دوباره زیر آتش گلوله؛ دومین تیراندازی در سال ۲۰۲۶


بررسی علل توقف حملات ترامپ علیه ایران در العالم


ایران باج‌خواهی آمریکا را رد کرد؛ دیپلماسی عزتمندانه تسلیم نمی‌شود


هشدار مسکو به لندن: بد می بینید!


ارتش سودان کنترل منطقه ام بادر را دوباره به دست گرفت +فیلم


گزارش العالم از استمرار گلوله باران رژیم صهیونیستی علیه جنوب لبنان+ فیلم


لابی صهیونیست عدالت را هدف گرفته است/ "برکناری دادستان لاهه برای فرار نتانیاهو از محاکمه بود"


لبنان ادامه نقض توافق از سوی "اسرائیل" را نمی‌پذیرد


کشتی‌ها برای تردد همچنان مسیر ایران را به کریدور آمریکایی ترجیح می‌دهند


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم