استقلال و تراکتورسازی جریمه شدند

شنبه 21 مرداد 1396
10:52
استقلال و تراکتورسازی جریمه شدند کمیته انضباطی تیم‌های استقلال و تراکتورسازی را به دلیل رفتار تماشاگرانشان جریمه کرد.

العالم ـ ایران 

به گزارش فدراسیون فوتبال، دیدار دو تیم تراکتورسازی تبریز و پرسپولیس تهران از سری رقابت‌های لیگ برتر در هفته دوم روز ۱۲ مرداد ماه برگزار شد و از سوی تماشاگران تیم تراکتورسازی تبریز تخلفاتی مبنی بر پرتاب اشیا به داخل زمین و فحاشی به بازیکن تیم مقابل صورت گرفت. این تیم طبق ماده ۷۹ به پرداخت  ۱۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
همچنین کمیته انضباطی به باشگاه تراکتورسازی تبریز اعلام کرد که مسئولان تیم تمهیدات لازم را جهت آموزش هواداران و پرهیز آنان از تخلفات مشابه در مسابقات آتی در نظر بگیرند تا مشمول مجازات‌های مقرر در آیین نامه انضباطی نشوند.

جریمه استقلال تهران

مسابقه تیم‌های استقلال تهران و استقلال خوزستان در هفته دوم بازی‌های لیگ برتر روز ۱۳ مرداد برگزار شد و از سوی برخی هواداران تیم استقلال اهانت به فدراسیون فوتبال صورت گرفت. این تیم طبق ماده ۷۹ باید ۵۰ میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند.

جریمه سرمربی تیم صنعت نفت آبادان

به دلیل تخلفات کادر فنی تیم صنعت نفت آبادان در دیدار برابر سایپا که روز ۱۲ مرداد برگزار شد، این تیم طبق بند دو ماده ۶۹ آیین نامه انضباطی به تذکر کتبی محکوم شد.

همچنین فراز کمالوند، سرمربی تیم صنعت نفت آبادان به دلیل اعتراض به عملکرد داور در کنفرانس خبری، به پرداخت ۵۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

کمیته انضباطی به سرمربی تیم صنعت نفت آبادان اعلام می‌کند که از انجام مصاحبه نسبت به تصمیم داوران و مقامات رسمی خودداری کند که طبق مقررات، این گونه اقدامات تخلف محسوب می‌شود و ممنوع است.

شایسته است در موارد ضروری و اعتراض بر عملکرد داوران، قبل از طرح موضوع در رسانه ها مراتب را با ذکر مستندات کتبا به کمیته داوران جهت بررسی اعلام کند.

کلیه آرای فوق قطعی است.

0% ...

آخرین اخبار

قرارگاه خاتم: تنگه هرمز مجددا بسته شد


بقائی: مصونیت سیاسی "اسرائیل"از سوی غرب، زمینه‌ساز تداوم جنایت و ستیزه‌جویی شده است


پیگیری تفاهم اسلام‌آباد؛ محور دیدار وزیر کشور پاکستان و عراقچی


بیانیه سازمان بسیج در مورد پیام تاریخی مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا


اختلافات واشنگتن و تل‌آویو بر سر توافق با ایران؛ آیا روابط آمریکا و "اسرائیل" وارد مرحله‌ای جدید شده است؟


ابلاغ دستورالعمل فروش ارز اربعین؛ سهم هر زائر ۲۰۰ هزار دینار


تفاهم‌نامه با عراق برای خارج‌سازی مغروقه‌های اروند رود


واکنش مقامات گمرکی به معضل صف‌های طولانی کامیون در مرز جمهوری آذربایجان


هاآرتص: نتانیاهو در "گرگ‌ومیش سیاسی" و افول دوران نخست‌وزیری او


ادامه تجاوزات گسترده "اسرائیل" به لبنان؛ بیش از ۵۰ شهید و ۱۰۰ زخمی در یک روز + فیلم


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره