درآمد نجومی هتل ترامپ/احتمال سوء استفاده رئیس جمهوری آمریکا

يکشنبه 22 مرداد 1396
01:33
درآمد نجومی هتل ترامپ/احتمال سوء استفاده رئیس جمهوری آمریکا هتل بین المللی ترامپ در چهارماه نخست سال 2017 میلادی، سود نجومی سرسام آوری را رقم زد بطوریکه موضوع "تقابل منافع"و احتمال  سوء استفاده رئیس جمهور آمریکا از جایگاهش می تواند به برخورد جدیدی منجر شود.

 

 العالم - آمریکا

به گزارش روزنامه "واشنگتن پست، هتل ترامپ در چهار ماهه نخست سال جاری توانسته سود هنگفتی حدود دو میلیون دلار را رکورد برند درحالیکه انتظار می رفت با زیان 2.1 میلیون دلاری مواجه شود.

به گفته این روزنامه، دستیابی به چنین سود سرشاری در نتیجه قیمت های غیر واقعی بوده که توسط میهمانان در ازای اجاره اتاق ها پرداخت شده است. این در حالی است که اعضای حکومت ترامپ بطور موقت یا دائم در هتل اقامت می کنند و اضافه بر آن هزینه های دیگری نیز در ازای مواد غذایی، نوشابه، اتاق نشست، بار و رستوران می پردازند.

براساس گزارش واشنگتن پست از زمان ورود ترامپ به کاخ سفید از ژانویه گذشته تاکنون این هتل مرکز اصلی جمهوریخواهان محسوب می شود.

قیمت هر اتاق این هتل طی سال جاری در ازای هر شب بالغ بر 652.98 دلار بوده، در حالی که  در مقایسه با هتل های لوکس و رقیبی مانند " فور سيزونز " و "ویلارد" که درازای هر شی حدود 495 دلار دریافت می کنند، مبلغ بسیار بالایی است.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا پس از پیروزی خود در انتخابات ریاست جمهوری اعلام کرد، به منظور جلوگیری از "تقابل منافع" و تمرکز بر روی ریاست جمهوری مدیریت شرکت ها و پروژه های تجاری اش را واگذار می کند.

221

0% ...

آخرین اخبار

اعتراض عراقچی به همتای بلغارستانی در پی در اختیار گذاشتن قلمرو برای آمریکا


حمله به زیرساخت‌های آموزشی؛ دو خوابگاه دانشجویی در اهواز هدف موج انفجار


استقرار ۸۵۰۰ امدادگر هلال‌احمر ایران در عراق برای پوشش خدمات اربعین


حمایت از اقدامات آمریکا علیه ایران را پایان دهید


زلنسکی: روسیه بیش از ۷۰ موشک و ۲۸۰ پهپاد به اوکراین شلیک کرد


30 هزار مددجوی بهزیستی در جنگ تحمیلی سوم دچار آسیب شدند


رد ادعای عربستان توسط بغداد؛ هیچ حمله‌ای از خاک عراق صورت نگرفته است


فعال بودن ۹ مرز برای تردد زائران خارجی


پاکستان : یک کشتی در دریای عرب به گل نشست / نجات ۱۹ صیاد از جمله هشت ایرانی


زمزمه ثبت جهانی سه میراث کهن ایران در گوش یونسکو