رئیس موساد:‌ ایران می‌خواهد به قدرت منطقه تبدیل شود

يکشنبه 22 مرداد 1396
22:06
رئیس موساد:‌ ایران می‌خواهد به قدرت منطقه تبدیل شود رئیس سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی با ادعای این‌که ایران به دنبال افزایش نفوذ خود در منطقه است،‌ گفت که این کشور می‌خواهد به قدرت منطقه و خاورمیانه تبدیل شود.

العالم ـ فلسطین اشغالی

به گزارش پایگاه خبری اسرائیل نشنال نیوز، یوسی کوهن رئیس سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) روز یک‌شنبه در جلسه هفتگی کابینه مدعی شد:‌ ایران در حال توسعه نفوذ و کنترل خود در خاورمیانه از طریق نیروهای نیابتی‌اش در عراق، سوریه، لبنان و یمن است.

وی در ادامه ادعاهای خود گفت: در نقاطی که حضور ایران محدود است، این رژیم تلاش می‌کند تا این جای خالی را پر کند.

رئیس موساد همچنین با ادعای این‌که ایران دست از خواسته خود برای تبدیل شدن به یک قدرت هسته‌ای برنداشته است، گفت که توافق هسته‌ای ایران و قدرت‌های جهانی موجب تقویت رفتارهای تسلط‌جویانه این کشور در منطقه شده است.

وی به وزیران کابینه صهیونیستی گفت که اقتصاد ایران از زمان حصول توافق هسته‌ای در سال 2015 تاکنون تقویت شده است.

نتانیاهو: توافق با ایران از ابتدا اشتباه بود

نخست‌وزیر اسرائیل تاکید کرد: فرضیه‌های مورد استفاده در مبنای توافق با ایران از ابتدا اشتباه بوده است.

بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل با اشاره به ادعای رئیس موساد مبنی بر اینکه ایران همچنان در رویای تبدیل شدن به قدرت هسته‌ای است، گفت: اسرائیل عضوی از این توافق نیست و به شروط آن نیز پایبند نیست.

نتانیاهو افزود: اظهارات یوسی کوهن رئیس موساد در نشست کابینه مدرکی شفاف است مبنی بر اینکه فرضیه‌های مورد استفاده در مبنای این توافق از ابتدا اشتباه بوده است.

به نظر می‌رسد اظهارات مقامات اسرائیل نوعی حمایت از سیاست‌های دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا باشد که ایران را به نقض توافق متهم و تحریم‌های جدیدی را علیه این کشور وضع کرده است.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

تله لبنان؛ هشداری درباره پیامدهای نقض توافق‌ در پرتو تجربه‌های تاریخی


ابتکار راهبردی تهران در شانگهای؛ پیشنهاد تشکیل کنسرسیوم انرژی کشورهای عضو


دستور توقف حملات اسرائیلی به لبنان پس از اعلام بسته شدن تنگه هرمز


کمین حزب‌الله برای نیروهای اسرائیلی؛ تلفات ارتش اشغالگر در "علی‌الطاهر"


مدودف: تل‌آویو در پی نابودی توافق تهران و واشنگتن است؛ آمریکا در جنگ با ایران شکست خورد


قرارگاه خاتم: تنگه هرمز مجددا بسته شد


بقائی: مصونیت سیاسی "اسرائیل"از سوی غرب، زمینه‌ساز تداوم جنایت و ستیزه‌جویی شده است


پیگیری تفاهم اسلام‌آباد؛ محور دیدار وزیر کشور پاکستان و عراقچی


بیانیه سازمان بسیج در مورد پیام تاریخی مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا


اختلافات واشنگتن و تل‌آویو بر سر توافق با ایران؛ آیا روابط آمریکا و "اسرائیل" وارد مرحله‌ای جدید شده است؟


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره