از طریق خاک سوریه؛

"ایران به روسیه سلاح قاچاق می‌کند"!

دوشنبه 23 مرداد 1396
02:18
یک روزنامه آلمانی مدعی شد که ایران از طریق خاک سوریه، سلاح قاچاق به روسیه ارسال می‌کند!

العالم - ایران

به گزارش اسپوتنیک به نقل از روزنامه آلمانی دی ولت آم سانتونگ، این روزنامه با استناد به "منابع ناشناس" در سازمان های اطلاعاتی کشورهای غربی ادعا می کند که ایران برای دور زدن قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل، از طریق سوریه اقدام به قاچاق اسلحه به روسیه نموده و برخی از این محموله ها سلاح های تهاجمی سنگین هستند.

بر اساس ادعای این نشریه، ظاهرا در ماه ژوئن هواپیماهایی از ایران دو بار در پایگاه هوایی سوریه در فرودگاه بین‌المللی باسل الاسد لاذقیه به زمین می نشیند و این هواپیماها در آنجا اقدام به تحویل محموله های نظامی به مقصد ترانزیت به روسیه می نمایند. این روزنامه به نوع سلاح ها اشاره نکرده است.

به نوشته این روزنامه، این محموله‌های سلاح، سپس توسط کامیون به بندر طرطوس سوریه در دریای مدیترانه فرستاده شده و سرانجام با کشتی روسی "اسپارتا-3" به نووروسییسک در روسیه ارسال می گردند.

این روزنامه به عنوان شاهد، یک تصویر ماهواره ای از فرودگاه دمشق با آرم هواپیمای بوئینگ متعلق به ایران را چاپ نموده است. منبع دقیق این تصویر مشخص نشده است، اما وجود هواپیماهای ایرانی در فرودگاه دمشق امری عادی به شمار می آید.

0% ...

آخرین اخبار

اسپانیا خواستار تعلیق توافقنامه اتحادیه اروپا با رژیم صهیونی


نعیم قاسم: اهداف اشغالگری اسرائیل، نابودی تمامی قدرت لبنان است


هشدار چین به آمریکا: در روابط پکن-تهران دخالت نکنید


تیراندازی مرگبار در نیوجرسی آمریکا


با انتقام‌کشی علیه اقتصاد جهانی نمی‌توان در جنگ پیروز شد


چین : بیایید آتش‌بس ایران و آمریکا را تضعیف نکنیم


رایزنی وزیران امور خارجه ایران و عمان درباره مذاکرات اسلام آباد


تنش بین آمریکا و اقلیم کردستان عراق در پی تسلیح برخی گروه‌های ضدایرانی


تلاش برلین برای پایان دادن جنگ علیه ایران


پزشکیان بی‌احترامی ترامپ به پاپ را محکوم کرد