داماد ولیعهد ابوظبی در میان زخمی‌های سقوط بالگرد در یمن

دوشنبه 23 مرداد 1396
11:50
داماد ولیعهد ابوظبی در میان زخمی‌های سقوط بالگرد در یمن دولت امارات تاکید کرد، "زاید بن حمدان بن زاید آل نهیان" برادرزاده رئیس امارات در بین زخمی‌شدگان حادثه اخیر سقوط بالگرد اماراتی است که در قالب ائتلاف عربی در یمن فعالیت می‌کرد.

العالم ـ یمن

به گزارش خبرگزاری رسمی امارات "وام"، نهیان بن مبارک آل نهیان،‌ وزیر فرهنگ امارات روز یکشنبه اعلام کرد، مجموعه سربازانی که در این بالگرد بودند از نخبگان برجسته امارات محسوب می‌شدند که در میان آنها پسران خاندان آل نهیان نیز حضور داشتند. در این حادثه زاید بن حمدان بن زاید آل نهیان نیز زخمی شد.

وی برای او و دیگر هم‌قطارانش شفای عاجل مسالت کرد.

زاید بن حمدان آل نهیان، یکی از نوادگان شیخ زاید بن سلطان آل نهیان موسس دولت امارات،‌ پسر حمدان بن زاید آل نهیان برادر خلیفه بن زاید رئیس کنونی امارات و همچنین داماد ولیعهد ابوظبی است چرا که با دختر محمد بن زاید ولیعهد ابوظبی در ماه آوریل عقد کرد.

محمد بن زاید آل نهیان، ولیعهد ابوظبی و فرمانده کل نیروهای مسلح امارات در ساعات اولیه روز شنبه از کشته شدن چهار نظامی اماراتی و زخمی شدن عده‌ای دیگر در اثر سقوط بالگرد نظامی اماراتی خبر داد، این بالگرد در چارچوب ائتلاف به رهبری عربستان سعودی در یمن بود.

محمد بن زاید اعلام کرده بود، سرنشینان این بالگرد اماراتی مشغول انجام ماموریت عادی خود در استان شبوه در یمن بودند که به علت نقص فنی مجبور به فرود اضطراری شده و سقوط کردند.

انور قرقاش، وزیر مشاور در امور خارجه امارات نیز در صفحه خود در توییتر به زخمی شدن زاید بن حمدان بن زاید اشاره کرد و نوشت: برای زاید بن حمدان و هم‌قطارانش شفای عاجل از خدا می‌خواهیم.

به گزارش ایسنا، قرقاش افزود: جوانان وطن بزرگترین سرمایه برای امروز و فردا هستند.

برخی رسانه‌های رسمی امارات به موضوع سقوط بالگرد پرداختند اما اشاره‌ای به زخمی شدن بن حمدان در این حادثه نکردند.

0% ...

آخرین اخبار

تلگراف فاش کرد: هزینه جنگ آمریکا علیه ایران، ۴ برابر آمار پنتاگون


آغاز بازگشت زائران اربعین حسینی (ع)


بازار طلا در ایستگاه انتظار؛ چشم‌دوختن سرمایه‌گذاران به تصمیمات فدرال رزرو


افزایش ۱۰۰ درصدی ظرفیت شبکه ارتباطات برای زائران اربعین


ورود زیست‌فناوری دریایی ایران به عرصه مقابله با جلبک‌های سمی


السودانی: تجاوز آمریکا و عربستان نقض حاکمیت عراق است/ حق دفاع برای ما محفوظ است


حمله اوکراین به کشتی ایرانی مصداق واقعی اقدام تروریستی بود


واکنش تند پکن به تحریم‌های جدید پنتاگون علیه مؤسسات تحقیقاتی چین


آیا دیدار ترامپ و نتانیاهو می‌تواند زمینه‌ساز جنگ جدید علیه ایران باشد؟


روش جدید پنتاگون برای لاپوشانی تلفات جنگ علیه ایران