تدابیر ژاپن برای مقابله با حمله احتمالی کره شمالی

جمعه 27 مرداد 1396
14:20
تدابیر ژاپن برای مقابله با حمله احتمالی کره شمالی مقامات ژاپنی با توجه به افزایش احتمال حمله کره شمالی، عملیات بازرسی سامانه های هشدار و آژیر خطر را در بیش از 200 شهر و شهرک واقع در غرب ژاپن را آغاز کرده اند.

العالم - آسیا

به گزارش پایگاه خبری روسیا الیوم عملیات آزمایش میزان آمادگی تجهیزات (دفاعی) در جزیره "شیکوکو" و ناحیه "چوگوکو" واقع در غرب جزیره "هونشو" اجرا می شود.

در همین بررسی ها برخی اشکال ها و ایرادهای فنی شناسایی شدند که مقامات مسئول در حال برطرف کردن آنها هستند. این عملیات همچنین شامل آموزش ساکنان محلی برای برخورد با شرایط فوق العاده می شود.

پیونگ یانگ هفته گذشته اعلام کرده بود که به زودی چند موشک به سمت جزیره آمریکایی گوام در اقیانوس آرام شلیک می کند و پیش بینی کرده بود که این موشک ها به 10 کیلومتری سواحل این جزیره که مهمترین پایگاه های نظامی آمریکا را در خود جای داده است، اصابت خواهند کرد.

در صورت شلیک موشک های بالستیک "مریخ - 12"، مسیر حرکت این موشک ها از فراز خاک ژاپن خواهد بود. پیونگ یانگ ماه گذشته این موشک ها را آزمایش کرده بود.

208

0% ...

آخرین اخبار

قدرت ایران، ترامپ را مجبور به توافق کرد


واکنش ها به تهدید جنایتکارانه ترامپ با نزدیک شدن به ضرب الاجل تعیین شده


سفیر ایران: روسیه و چین در سمت درست تاریخ ایستادند؛ آمریکا مسول جنایت جنگی آشکار است


سازمان ملل: حملات عمدی به زیرساخت‌های غیرنظامی جنایت جنگی است


واکنش بحرین به وتو شدن قطعنامه ضد ایرانی خود درباره تنگه هرمز


تهران خواستار محکومیت تجاوز به زیرساخت‌های غیرنظامی از سوی آنکتاد شد


روایت پاکستان از روند میانجیگری همزمان با تقلای رژیم اسرائیل برای کارشکنی


آیت‌الله جوادی آملی: خدا با نظام اسلامی است و هیچ جای شکست نیست


بقائی: برای صیانت از حقوق و منافع ایران از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم


انهدام دو فروند موشک کروز دشمن توسط پدافند هوایی ارتش