ظریف: برجام از روز اجرا با بدعهدی‌های آمریکا مواجه شد

يکشنبه 29 مرداد 1396
21:10
ظریف: برجام از روز اجرا با بدعهدی‌های آمریکا مواجه شد وزیر امور خارجه گفت: برجام از روز اجرا متاسفانه با بدعهدی‌های آمریکا مواجه شد.

العالم-ایران / سیاسی

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در حاشیه نخستین جلسه هیئت دولت دوازدهم در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه از نمایندگان مجلس برای بررسی خوبی که نسبت به وزرای پیشنهادی داشتند، تشکر می‌کنم، گفت: امروز شاهد بودیم که دولت با رای بالایی از مجلس اعتماد لازم را کسب کرد و امیدواریم که بتوانیم اهداف دولت را در این دوره محقق کنیم.

وی با اشاره به اولویت‌های وزارت امور خارجه در دولت دوازدهم گفت: دو اولویت را مدنظر داریم یکی روابط با همسایگان است و دیگری کمک به برنامه اقتصاد مقاومتی است که امیدواریم با همکاری همه دولت بتوانیم این دو را محقق کنیم.

وزیر امور خارجه با اشاره به اینکه بحث اقتصادی در دولت یازدهم هم جزو اولویت‌های وزارت خارجه بود، اظهار کرد: همه تلاش ما این بوده وزارت امور خارجه باری بر دوش معیشت مردم نباشد بلکه باری از دوش آنان بردارد که امیدواریم در این دوره بهتر و بیشتر این راه را دنبال کنیم.

وی در پایان تاکید کرد: برجام از روز اجرا متاسفانه با بدعهدی‌های آمریکا مواجه شد و ناگزیر بودیم که برای اجرای برجام در هر مورد با تلاش کار را دنبال کنیم که این راه را ادامه می دهیم.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: یاد و خاطره شهدای دانش‌آموز حادثه میناب گرامی باد


اسپانیا خواستار توقف جنگ در غرب آسیاو تعلیق توافق با "اسرائیل" شد


رئیس جمهور برزیل جنگ آمریکا علیه ایران را محکوم کرد


قرارگاه خاتم‌الانبیا: تجاوز آمریکا به کشتی تجاری ایرانی؛ بی پاسخ نمی ماند


فعلا برنامه‌ای برای شرکت در دور بعدی مذاکرات وجود ندارد


ایران برای احتمال آغاز مجدد جنگ آماده است


رایزنی شهباز شریف با پزشکیان در باره اوضاع منطقه


زخمی شدن 37 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


واکنش حزب‌الله به اتهام‌زنی حکومت جولانی


ادامه ناامنی در آمریکا؛ کشته شدن 8 نفر در تیراندازی