امیر حاتمی:

تحریم‌های بخش دفاعی در برجام تا 5 سال ادامه دارد

دوشنبه 30 مرداد 1396
15:09
تحریم‌های بخش دفاعی در برجام تا 5 سال ادامه دارد وزیر دفاع گفت: در برجام در واقع تحریم های بخش دفاعی تا 5 سال ادامه پیدا می کند، اما از این جهت که بخش بزرگی از موضوع هسته ای یعنی PMD حل شده و حقانیت جمهوری اسلامی در دنیا اثبات شده است، دست آورده بسیار مهمی در این زمینه محسوب می شود.

العالم- ایران/ سیاسی

امیر حاتمی در خصوص تقویت نیروهای مرزبانی نیروی انتظامی اظهار داشت: در مرزبانی دو مقوله مهم وجود دارد، یکی نیروی انسانی و ماموریتی که انجام می دهند و دیگری تجهیزات مرزبانی است.

وی ادامه داد: ما در مقوله تجهیزات توانایی های خوبی داریم، اراده نیروهای مسلح به ویژه ستاد کل و نیروی انتظامی به این است که بتوانیم مرزبانی را به تجهیزات جدید مجهز کنیم که این کار با جدیت دنبال می شود.

عضو کابینه دولت دوازدهم با تاکید بر اینکه نیروی انسانی سرمایه های اصلی سازمان های نظامی و مرزبانی است ادامه داد: ما مسئولیت های مشخصی را درمورد تامین معیشت، خدمات رفاهی و خدمات درمانی به عهده داریم که در برنامه وزارتخانه پیش بینی شده تا بتوانیم هردو را در حدی انجام دهیم تا نیروهای نظامی کشور دغدغه معیشت و زندگی نداشته باشند.

تاثیر برجام بر توان دفاعی

وزیر دفاع در خصوص تاثیر برجام بر توان دفاعی تصریح کرد: در برجام در واقع تحریم های بخش دفاعی تا 5 سال ادامه پیدا کرده است اما از این جهت که یک بخش بزرگی از موضوع هسته ای یعنی PMD  حل شده و حقانیت جمهوری اسلامی در دنیا اثبات شده است دست آورده بسیار مهمی در این زمینه محسوب می شود.

وی گفت: برخی کشورها مدعی به انحراف برنامه های نظامی ایران در فعالیت هسته ای بودند که این موضوع برای دنیا روشن شد به این جهت موفقیت خوبی برای ایران به شمار می رود.

افزایش سطح روابط راهبردی با روسیه

حاتمی با بیان اینکه در برجام موارد زیادی به مسائل دفاعی پرداخته نشده است، عنوان کرد: مسائل دفاعی موضوع اصلی توافق هسته ای نیست اما از فضای کلی و گشایشی که برای کشور ایجاد شد حوزه های مرتبط با مسائل دفاهی نیز بهره مند شدند.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در خصوص افزایش ارتباط با روسیه و تبادلات نظامی با این کشور اظهار داشت: ما با روسیه به عنوان یک کشور همسایه و دوست، ارتباطات خوبی در دوره های مختلف داشته ایم، این ارتباطات رو به پیشرفت بوده تا سطح روابط راهبردی امکان و زمینه های آن وجود دارد وبه این سمت حرکت خواهیم کرد.

خانه ملت 

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و ژاپن‌ 


کنفرانس ملی عربی: هدف تجاوز به ایران، اجرای پروژه «اسرائیل بزرگ» است


بقائی: تبادل پیام ها میان ایران و آمریکا از طریق پاکستان ادامه دارد/ امکان مذاکره در خصوص نوع و سطح غنی‌سازی وجود دارد


قدردانی پزشکیان از تلاش‌های بی‌وقفه کارکنان و مسئولان حوزه نفت و انرژی‌


وزارت اطلاعات: سرکرده ‌یک گروهک تروریستی تجزیه‌طلب بازداشت شد


هشدار فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا به آمریکا در باره هرگونه اقدام محاصره دریایی در منطقه


فشار قضایی بر وزیر صهیونیست شدت گرفت؛ درخواست از شاباک برای ارائه اسناد جدید


دومین کشتی ایران از تنگه هرمز گذشت و در حال حرکت به سمت بندر امام خمینی است


هلاکت سرکرده‌ گروهک تروریستی تجزیه‌ خوزستان/ 11 نفر دستگیر شدند


پزشکیان: اورژانس از ارکان کلیدی مدیریت بحران است