حمله افعی هفت متری به پیرزن ۸۵ ساله+ تصاویر

سه شنبه 31 مرداد 1396
20:53
حمله افعی هفت متری به پیرزن ۸۵ ساله+ تصاویر یک افعی غول‌پیکر در معبدی در تایلند به یک راهبه سالمند حمله کرد.

العالم - گوناگون

به گزارش دیلی‌میل، یک راهبه 85 ساله در سرویس بهداشتی مورد حمله یک افعی 26 فوتی (بیش از 7 متر) قرار گرفت. این راهبه به طور معجزه‌آسایی از خطر مرگ نجات یافت و تنها پاهایش 20 بخیه خوردند.

«چین داراچان» که بسیار نحیف است و فقط 3 فوت و 9 اینچ قد دارد از اتاق خوابش در معبدی در استان «رایگون» تایلند بیرون آمد تا از سرویس بهداشتی استفاده کند. وقتی این راهبه در را باز کرد افعی به سرعت به سمت او پرید، دو پایش را نیش زد و خودش را دور بدنش پیچاند.

راهبان دیگر با شنیدن فریاد چین او را از دست این مار نجات دادند و این خزنده را به دام انداختند. احتمالاً این مار از جنگلی که در نزدیکی این محل است به معبد راهبان راه یافته است و راهبان آن را به جنگل بازگرداندند. چین به سرعت به بیمارستان منتقل شد و تحت درمان قرار گرفت.

چین می‌گوید: «من از کاری که این مار کرد عصبانی نیستم. او براساس طبیعتش عمل کرد. فقط هربار می خواهم از سرویس بهداشتی استفاده کنم، می‌ترسم».

باشگاه خبرنگاران جوان 

0% ...

آخرین اخبار

نخست‌وزیر لبنان: مذاکرات با اسرائیل به معنای عادی سازی روابط نیست


زخمی شدن ۲ نظامی اسرائیلی در جنوب لبنان


استقبال قاهره از تعلیق ماجراجویی آمریکا در تنگه هرمز


ابومرزوق: رئیس حماس به زودی انتخاب می شود


تأکید رهبران عمان و مصر بر تقویت دیپلماسی در مذاکرات ایران و آمریکا


عراقچی: چین اعتقاد دارد ایران پس از جنگ با پیش از آن، متفاوت است


دستور رئیس‌جمهور به وزیر دادگستری برای برخورد جدی با گرانفروشی و احتکار


معاون اجرایی ارتش: سبد اهداف نیروهای مسلح توسط شهید سپهبد موسوی تعریف شده بود


نیروی دریایی سپاه: با پایان تهدیدها، عبور ایمن از تنگه هرمز فراهم می‌شود


رونمایی از سامانه ضدپهپادی جدید در ناوهای جنگی ارتش چین