توییتر باشگاه بارسلونا هک شد؛

هکرها خبر پیوستن دی ماریا به بارسلونا را منتشر کردند

چهارشنبه 1 شهريور 1396
12:10
هکرها خبر پیوستن دی ماریا به بارسلونا را منتشر کردند در شرایط نابه‌سامان بارسلونا در پنجره نقل و انتقالات، هکرها برای چند ساعت هواداران بارسلونا را شوکه کردند.

العالم - گوناگون

در اولین ساعات روز چهارشنبه، حساب کاربری باشگاه کاتالونیایی، بارسلونا، هک شد و خبری عجیب در آن منتشر شد.

به گزارش گل، پس از این‌که هکرها موفق شدند حساب کاربری بارسلونا در توییتر را هک کنند، خبر از انتقال آنخل دی ماریا، هافبک پاری سن ژرمن به بارسلونا - که در روزهای گذشته شایعه آن مطرح شده - دادند. این خبر توسط هکرها درحالی اعلام شد که بارسلونا کم‌تر از 24 ساعت قبل، شکایتی علیه دیگر بازیکن فعلی پاری سن ژرمن، نیمار تنظیم کرده بود. 

سرانجام پس از چند ساعت، کنترل حساب توییتر این باشگاه در اختیار بارسلونا قرار گرفت و کاتالونیایی‌ها با پاک کردن توییت‌های قبلی، خبر از هک شدن حساب کاربری خود دادند. گفته می‌شود این هک توسط گروه OurMine، یک گروه اهل عربستان سعودی انجام شده است. این گروه پیش‌تر نیز حساب کاربری سی‌ان‌ان در فیسبوک و حساب کاربرینتفلیکس، مارول و مارک زاکربرگ را در توییتر هک کرده بودند.

0% ...

آخرین اخبار

اصرار انگلیس بر رویکرد نسنجیده علیه ایران؛ ۱۲ شخص و نهاد به بهانه‌های امنیتی تحریم شدند


غنی‌سازی قابل مذاکره نیست و حفاظت از دارایی‌های هسته‌ای پیش‌بینی شده است


حماس: گزارش‌های اسرائیل درباره توان نظامی مقاومت، مقدمه تشدید حملات به غزه است


تشدید تحریم‌های اروپا علیه شهرک‌نشینان صهیونیست


رایزنی وزرای خارجه پاکستان و عربستان درباره تنگه هرمز و تعاملات دیپلماتیک ایران-آمریکا


تیراندازی به نیروهای ارتش سوریه در الحسکه ۲ کشته برجای گذاشت


پاسخ سفارت ایران در لندن به اتهام پراکنی ترامپ


دبیرکل سازمان ملل: کاهش تنش در تنگه هرمز، فوری و ضروری است


رایزنی عمان و سازمان دریانوردی بین‌المللی درباره طرح خروج کشتی‌های سرگردان از خلیج فارس


پکن: مواضع ما درباره ایران ثابت است/ تاکید بر مخالفت با تحریم های یکجانبه آمریکا