پرسپولیس از بلیت فروشی بازی مقابل الاهلی چقدر کاسب شد؟

چهارشنبه 1 شهريور 1396
14:10
پرسپولیس از بلیت فروشی بازی مقابل الاهلی چقدر کاسب شد؟ باشگاه پرسپولیس از بلیت فروشی دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا مقابل الاهلی پول خوبی را بدست آورد.

العالم-ایران/ورزشی

تیم فوتبال پرسپولیس شب گذشته در دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا مقابل الاهلی عربستان قرار گرفت که در نهایت موفق شد به نتیجه تساوی 2 بر 2 دست پیدا کند.

کنفدراسیون فوتبال آسیا(AFC) تعداد تماشاگران این بازی را اعلام کرد که 6500 نفر برای دیدن بازی در ورزشگاه سلطان قابوس مسقط حاضر شدند. با توجه به تعداد اندک هواداران پرسپولیس در این بازی اکثر این تعداد تماشاگران متعلق به تیم سعودی بود.

به گزارش فارس، عدد تقریبی هواداران پرسپولیس در این بازی 500 نفر و تعداد هواداران الاهلی 6000 نفر بود. با توجه به اینکه قیمت سکوهای معمولی ورزشگاه سلطان قابوس مسقط 7 ریال عمانی(70 هزار تومان) بوده و بدون احتساب سکوهای وی آی پی، پرسپولیس با فروش 6 هزار بلیت بیش از 400 میلیون تومان کاسب شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حزب‌الله: دولت برای اهداف دشمن کار می‌کند/ از اصول خود دست نمی‌کشیم


بیانیه ستاد حقوق بشر درباره حملات آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی ایران


واکنش انصارالله یمن به طرح اردن درباره فرودگاه صنعا


صعود طلای سیاه و افت درخشش طلا


سناتور روس: آمریکا در درگیری با ایران پیروز نخواهد شد


انتقاد چین از ابزارسازی «امنیت ملی» برای محدود کردن توسعه فناوری دیگر کشورها


رسانه عربی: رویارویی ایران و آمریکا به سمت مرحله بسیار خطرناکی پیش می رود


همکاری هوشمند تهران و مسکو؛ از خودروسازی تا مرزهای هوش مصنوعی


دعوت قوای سه‌گانه از مردم برای حضور در آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب


روایت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از تقابل تمدن ایرانی و استعمار نوین