هیلاری کلینتون: ترامپ کثیف است

پنج‌شنبه 2 شهريور 1396
16:42
هیلاری کلینتون: ترامپ کثیف است هیلاری کلینتون نامزد دمکرات رقیب انتخاباتی دونالد ترامپ  در کتاب خاطراتش که به زودی منتشر می شود، ترامپ را "چندش آور" و " کثیف " خواند.

العالم - آمریکا

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم کلینتون در دو بخش از این کتاب که شبکه ام اس ان بی سی منتشر کرده نحوه رفتار ترامپ با وی در جریان مناظره های تلویزیونی سال گذشته را روایت کرده و نوشته است : بر روی صحنه بودیم و وی هر جا که من می‌رفتم دنبالم می‌کرد و به چشمانم می‌نگریست. رفتار وی به شدت مرا آزار می‌داد.

وی می افزاید: اگر جای من بودید چه کاری می‌کردید؟ آیا آرام می‌ماندید و تبسم می‌کردید یا آنکه به چشمانش می‌نگریستید و با صدای بلند می‌گفتید : برگرد ای انسان کثیف، دور شو. می‌دانم که تو دوست داری تا زنان را در تنگنا قرار دهی اما تو نمی‌توانی مرا در تنگنا قرار دهی. برگرد.

هیلاری کلینتون از حزب دمکرات، در انتخابات سال گذشته ریاست جمهوری آمریکا از دونالد ترامپ جمهوری خواه شکست خورد.

ترامپ در آن انتخابات که آبان ماه سال گذشته برگزار شد با کسب ۲۷۴ رای الکترال، حد نصاب ۲۷۰ رای برای ریاست‌جمهوری را کسب کرد و کلینتون که ۲۱۸ رای الکترال را از آن خود کرده بود، پشت سر گذاشت.

0% ...

آخرین اخبار

بلومبرگ: 4 میلیون بشکه نفت ایران به هند رسید


رسانه عربی از احتمال برقراری آتش بس در لبنان خبر داد


سازمان ملل: از تمدید آتش‌بس و ادامه مذاکرات ایران و آمریکا استقبال می‌کنیم


عراقچی: تعهد ما به ارتقای صلح و ثبات در منطقه همچنان راسخ است


سفیر ایران: تداوم آتش‌بس در گرو توقف توطئه‌ها و به رسمیت شناختن حقوق کشور است


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با عراقچی + فیلم


نخست وزیر پاکستان وارد عربستان شد


تهدید رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی علیه لبنان و ایران


شورای حقوق بشر سازمان ملل بمباران لبنان توسط اسرائیل را محکوم کرد


گفت‌وگوی وزرای خارجه ایران و چین در باره مذاکرات اسلام آباد