سعودی ها از قطر عصبانی هستند

جمعه 3 شهريور 1396
12:50
سعودی ها از قطر عصبانی هستند عربستان سعودی گمان می کرد که می تواند با تحت فشار قرار دادن قطر خواسته های خود را به این کشور کوچک تحمیل کند، ولی گویا چندان امیدی به تحقق خواسته هایش ندارد.

العالم - خاورمیانه

روزنامه آی چاپ انگلیس روز جمعه در گزارشی نوشت : قطر روابط دیپلماتیک خود با ایران را از سرگرفت و با این کار به بحران و اختلافات خود با همسایگانش دامن زد.

روزنامه آی خاطرنشان کرد: سعودی ها از قطر به علت ازسرگیری روابط دوحه و تهران عصبانی هستند و اعلام می کنند که اگر دوحه به شرط های آنها تن ندهد، تحریم های خود را نخواهند شکست.

این روزنامه افزود : سعودی ها و متحدانش گمان می کردند که می توانند قطر را به زانو دربیاورند ولی گویا تصور آنها اشتباه بوده است.

آی اعلام کرد : سعودی ها به نتایج تحریم های خود خوش بین بودند ولی هم اکنون بدبین شده اند زیرا دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا ابتدا به انتقاد از قطر می پرداخت ولی رکس تیلرسون وزیر امور خارجه و جیمز متیس وزیر دفاع دولتش حمایت خود از دوحه را اعلام کرده اند زیرا قطر متحد آمریکا است و آمریکائی ها عملیات نظامی خود را از خاک قطر فرماندهی می کنند.

این روزنامه نوشت : عربستان امیدوار بود که با تحریم قطر می تواند کویت و عمان را از ایران دور کند، ولی ناامید شد و تلاش هایش برای منزوی کردن ایران در منطقه هم ناکام ماند.

214

 

0% ...

آخرین اخبار

محدودیت‌های پروازی در تهران، قم و مشهد همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید


بدون دیپلماسی، زحمات عرصه میدان به ثمر نخواهد نشست


بررسی ۲۰ سال فعالیت بریکس با حضور کارشناسان بین‌المللی


توضیحات غریب آبادی درباره تفاهمات مذاکرات فنی سوئیس


۶۷ دانش‌آموز فلسطینی اسیر و ۳ شهید، غایبان صندلی‌های امتحان نهایی در کرانه باختری


گفت‌وگوهای سازنده ایران و عمان درباره تنگه هرمز


اژه‌ای: حرف‌هایی که خوشحالی دشمن را به همراه دارد نزنیم


مشاغل تازه زیر سایه جنگ؛ نبرد مردم غزه برای تأمین معاش در میان آوارها


تاکید ایران و روسیه بر خروج فوری نیروهای صهیونیستی از لبنان


اردوغان با پزشکیان درباره مذاکرات ایران-آمریکا